به گزارش ایسنا، محمد حامدینژاد شنبه 14 مرداد در کارگروه میراث فرهنگی و گردشگری ملایر در این رابطه افزود: باید با همکاری همه مدیران اجرایی، این نعمت و استعداد کشف شده، استخراج و در زمینه اشتغالزای و رونق اقصادی از آن بهره برد.
وی با بیان اینکه متأسفانه هنر منبت را در مبلمان خلاصه کردهایم، افزود: میتوان با آموزش این هنر از منبتکاری بانوان در زمینه تولید صنایعدستی ظریف استفاده کرد به طوریکه با این اقدام هم برای جمع کثیری از بانوان اشتغالزایی میشود و هم زمینه صادرات محصولات و صنایعدستی ظریف منبتکاری شده، به کشورهای دیگر فراهم خواهد شد.
حامدینژاد با بیان اینکه ملایر در شاهراه غرب، شرق و جنوب کشور واقع شده است، ادامه داد: میتوان با برنامهریزی درست و حساب شده از محصولات کشاوزی و سوغات ویژه ملایر چون کلوچه، شیره، باسلق، کشمش و ... برای جذب توریست بهره برد.
معاون فرماندار ملایر ملی شدن ملایر به عنوان شهر مبل و منبت را طلیعه و آغازی برای توسعه این شهرستان دانست و گفت: مقرر شده 2 مراسم رسم و مردمی یکی با حضور مسئولان و دیگری با حضور گسترده مردم و منبتکاران و نمایشگاهدارن مبلمان در ملایر در روز 14 شهریورماه همراه با برنامههای جنبی متعدد برگزار شود.
وی از برگزاری مراسم مردمی با همکاری انجمن و بازار مبل و منبت ملایر در حد فاصل میدان نبوت و چهارراه کوی پلیس واقع در 32 متری مطهری، ساخت المان مبل و منبت و نصب آن در ورودیهای شهر، راهاندازی کارناوال شادی و همراه با نمونههایی از مبلمانهای شاخص تولید شده توسط هنرمندان ملایر در سطح شهر، چاپ تمبر میل و منبت ملایر، نامگذاری میدان و خیابانی به همین نام، برگزاری تئاتر خیابانی و موسیقی سنتی و فضاسازی شهر ملایر طی یک هفته برای برگزاری هرچه باشکوهتر این جشن خبر داد.
انتهای پیام
نظرات