سعیده آقاخانی مدرس این کارگاه آموزشی با تأکید اهمیت اطلاعرسانی، گفت: آموزش و اطلاعرسانی در مورد محیطزیست و اصول حفاظت از طبیعت به کوهنوردان و طبیعتگردان میتواند به حفظ کوهستان و تنوع زیستی آن کمک کند.
وی اضافه کرد: مستندسازی مناظر و گونههای شاخص با فیلم و عکس و ضبط صداهای خاص در طبیعت و اطلاعرسانی آن، کمک موثری به برجستهسازی موضوع تنوع زیستی، تداوم حفظ کوهستان و ارتقای زیستگاههای طبیعی استان میکند.
آقاخانی با بر شمردن نکات اخلاقی کوهنوردی و ضرورت اطلاعرسانی عمومی آنها، تأکید کرد: تشریح اصول اخلاقی کوهنوردی مانند احترام به طبیعت، عدم تولید زباله و حفظ زیبایی مسیرها، به حفظ محیط زیست کوهستان می انجامد.
این مدرس ارتباطات و روابط عمومی به اهمیت اطلاعرسانی از طریق هیئتهای کوهنوردی اشاره کرد و گفت: اطلاعرسانی دقیق و بهموقع میتواند جان کوهنوردان را نجات دهد و از حوادث ناگوار جلوگیری کند.
وی به موارد اطلاعرسانی در حوزه صعودهای ورزشی اشاره و اضافه کرد: آگاهی از شرایط هواشناسی به منظور برنامهریزی بهتر، ارائه اطلاعات دقیق در مورد مسیرها، نقشهها و نقاط خطرناک به منظور جلوگیری از گم شدن و خطرات احتمالی، آگاهی دادن به کوهنوردان در مورد تجهیزات ضروری و نحوه استفاده از آنها، آگاهی بخشی درباره روشهای پیشگیری از آسیبدیدگی و خطرات محیطی همچنین فواید کوهپیمایی، تجربیات کوهنوردی و اهمیت حفظ ارتباط با گروه، و موارد آموزشی متعدد در بهبود فرایند عضو گیری هیئت کوهنوردی و نیز دستیابی این رشته ورزشی در استان کوهستانی همدان به جایگاه شایسته خود موثر است.
وی با اشاره به روشها و ابزار اطلاعرسانی در حوزه کوهنوردی استان، گفت: رسانههای اجتماعی، وبسایتها و وبلاگها، اپلیکیشنهای موبایل، نشریات و بروشورها، کارگاهها و جلسات آموزشی همچنین نصب تابلوهای راهنما از ابزار اطلاع رسانی این حوزه محسوب می شود.
آقاخانی گفت: مصاحبه ها و گفتگوها، فیلم ها و عکسهای مناظر و صعودها، تصاویر اینفوگرافیک، روایت های کوهنوردی و نکات آموزشی، از جمله موضوعاتی است که در حوزه ورزش کوهنوردی می توان منتشر کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان، وی در پایان نکات تولید محتوا شامل نحوه استفاده از هوش مصنوعی در تولید محتوا را برای شرکتکنندگان توضیح داد.
انتهای پیام
نظرات