• دوشنبه / ۹ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۴:۴۰
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 96050905654
  • خبرنگار : 71568

/هویت جهادی، 37 سال خودباوری و بالندگی/

طرح آسیب‌شناسی و شناسایی فرصت‌های اشتغال و کارآفرینی برای 20 رشته در دستور کار «ستفا»

طرح آسیب‌شناسی و شناسایی فرصت‌های اشتغال و کارآفرینی برای 20 رشته در دستور کار «ستفا»

معاون توانمندسازی و تحقیقات اشتغال و کارآفرینی سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان (ستفا) گفت: دو طرح ملی نظام هدایت شغلی و آسیب‌شناسی و شناسایی فرصت‌های اشتغال و کارآفرینی برای 20 رشته جهت کمک به دولت در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا دشتی امروز در نشست خبری اظهار کرد: بر اساس ماموریت‌های محول شده نقشه جامع علمی کشور به جهاد دانشگاهی، دو ماموریت شامل «ساماندهی نظام هدایت شغلی دانشجویان و دانش‌آموختگان با همکاری و کمک دستگاه‌های اجرایی» و «ارتقای فرهنگ کارآفرینی و معرفی چهره‌های موفق علم و فناوری در جامعه دانشگاهی» را دنبال می‌کنیم که حتی این دو ماموریت در برنامه ششم توسعه سازمان گنجانده شده است.

وی با اشاره به  پیگیری دو طرح ملی در این معاونت، افزود: طراحی و تدوین هدایت نظام شغلی یکی از این طرح‌های ملی بوده که شامل دو بخش اجرای پایلوت در دانشگاه علم و فرهنگ و تدوین الگوی نهایی و ارائه به دولت است.

دشتی ادامه داد: همچنین طر ح آسیب‌شناسی و شناسایی فرصت‌های اشتغال برای 20 رشته به سفارش سازمان برنامه و بودجه در دیگر طرح ملی ما گنجانده شده است که در این طرح به دنبال شناسایی آسیب‌های اشتغال در دو ساختار اقتصادی و آموزش عالی کشور هستیم.

معاون توانمندسازی و تحقیقات اشتغال و کار آفرینی سازمان ستفا افزود: این طرح مقدمه‌ای در راستای سیاست‌های کلان دولت است که بتوانیم در ادامه برای تمام رشته‌ها این طرح را اجرا کنیم.

وی با اشاره به حوزه ارتقای فرهنگ کارآفرینی، گفت: فعالیت‌هایی را در راستای برگزاری رویدادهای نوین کارآفرینی در دستور کار قرار داده‌ایم و قرار است 600 رویداد کارآفرینی را در تمام استان‌های کشور طی برنامه ششم توسعه جهاد دانشگاهی برگزار کنیم که تا کنون 85 رویداد برگزار شده است.

دشتی تاکید کرد: تا کنون بیشتر رویدادهای کارآفرینی در شهرها و روستاهای بزرگ برگزار می‌شد و مناطق کم برخوردار در این زمینه فعالیتی نداشتند، از این رو هدف جهاد دانشگاهی برگزاری این رویدادها در شهرهای کوچک است.

معاون توانمندسازی و تحقیقات اشتغال و کارآفرینی سازمان ستفا همچنین با بیان اینکه با توجه به پتانسیل جهاد می‌توانیم در راستای اشتغال فراگیر به دولت و دستگاه‌های اجرایی کمک کنیم، گفت: به عنوان مثال به صورت پایلوت در 8 استان در حوزه مشاغل خانگی اقداماتی را انجام داده‌ایم که به زودی با حضور مسؤولان وزارت کار این طرح به صورت رسمی اجرا می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha