به گزارش ایسنا، این تصمیم نشان میدهد عربستان سعودی که بزرگترین صادرکننده نفت جهان است، قصد دارد سهم بازارش در آسیا که قویترین رشد تقاضا را در میان سایر مناطق جهان دارد، حفظ کند.
عربستان سعودی در راستای اجرای توافق کاهش تولید کشورهای عضو و غیرعضو اوپک، صادرات نفت به اروپا و آمریکا را کاهش داده است.
یک منبع آگاه به رویترز گفت: در ماه اوت هیچ کاهش عرضهای حتی برای گریدهای سنگینتری مانند عرب مدیوم و نفت سنگین وجود ندارد. حداقل یک خریدار آسیای شمالی نیز نفت "عرب هوی" مورد تقاضایش را به طور کامل دریافت خواهد کرد. عرضه کامل نفت خام از سوی عربستان در ماه اوت برخلاف اقدام این کشور در کاهش عرضه به این خریداران در نیمه اول سال میلادی جاری است.
آرامکوی عربستان تولید نفت سنگین ارزانتر را برای عمل به سهمیه کاهش تولید تعیین شده از سوی اوپک، کاهش داده است.
این شرکت نفت "عرب هوی" را در ماه اوت با کمترین تخفیف در بیش از سه سال گذشته میفروشد.
کاهش تولید اوپک قیمتهای نفت سنگین ترش خاورمیانه یا گریدهای حاوی سولفور بالا را افزایش داده و پالایشگاههای آسیایی را واداشته به دنبال جایگزینهایی از روسیه، آفریقا و آمریکا باشند.
هند هفته گذشته نخستین محموله نفت از آمریکا را خریداری کرد و پالایشگاههای هندی قصد دارند نفت بیشتری از این کشور خریداری کنند.
عربستان سعودی همچنان به فروش نفت سبک بیشتر به ژاپن ادامه میدهد.
براساس گزارش رویترز، عربستان سعودی سهم بازارش در ژاپن که بزرگترین بازار آسیایی این کشور به شمار میرود را در نیمه نخست سال جاری افزایش داد. واردات نفت عربستان سعودی به ژاپن در فاصله ژانویه تا ژوئن به ۱.۳ میلیون بشکه در روز رسید که ۷.۷ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشت.
انتهای پیام
نظرات