• دوشنبه / ۲۶ تیر ۱۳۹۶ / ۱۲:۱۹
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 96042614953
  • خبرنگار : 71263

خرید نفت دومین پالایشگاه هندی از آمریکا

خرید نفت دومین پالایشگاه هندی از آمریکا

شرکت بهارات پترولیوم هند با خرید نفت مارس و پوزیدون که سولفور بالایی دارند در یک مناقصه، برای نخستین بار از آمریکا نفت وارد می‌کند.

به گزارش ایسنا، بهارات پترولیوم دومین پالایشگاه هندی است که پس از دیدار ماه گذشته نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند از واشنگتن نفت خلیج آمریکا را خریداری می‌کند.

دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا گفته بود آمریکا به دنبال صادرات محصولات انرژی بیشتر به هند است.

شرکت بهارات پترولیوم محموله‌ای به میزان ۵۰۰ هزار بشکه از هر یک از گریدهای مارس و پوزیدون را برای تحویل در فاصله ۲۶ سپتامبر تا ۱۰ اکتبر خریداری کرده است.  

به گفته راماچاندران، مدیر پالایشگاه‌های بهارات پترولیوم، قیمت محموله نفت آمریکایی در مقایسه با قیمت نفت دارای سولفور بالا از خاورمیانه به شکل منطقی رقابتی خواهد بود.

شرکت "ایندین اویل" که بزرگترین پالایشگاه هند است، اوایل ماه جاری ۱.۶ میلیون بشکه نفت مارس خریداری کرد.

به گفته یک منبع بازرگانی، بهارات پترولیوم این محموله را از شل خریداری کرده است.

پالایشگاه‌ها در هند که سومین مصرف‌کننده بزرگ نفت در جهان است، واردات نفت خام را متنوع می‌کند زیرا با وجود تلاش‌های تولیدکنندگان اوپک و غیر اوپک برای کاهش تولید و حمایت از قیمت‌ها، به دلیل اشباع عرضه جهانی گزینه‌های ارزان‌تری موجود هستند.

سهم نفت خاورمیانه در واردات هند در ماه میلادی گذشته کاهش یافت و به پایین‌ترین میزان از اکتبر سال ۲۰۱۵ رسید در حالی که واردات این کشور از آفریقا، آمریکای جنوبی و آسیای مرکزی از جمله روسیه افزایش یافت.

بر اساس گزارش رویترز، دینامیک‌های کنونی بازار نیز به برنامه هند برای روابط انرژی عمیق‌تر با آمریکا کمک کرده است.

قیمت نفت وست‌تگزاس اینترمدیت نسبت به نفت دبی که قیمت پایه خاورمیانه است، به دلیل افزایش تولید شل آمریکا و همچنین کاهش تولید اوپک که میزان عرضه نفت ترش خاورمیانه را کاهش داده، اُفت کرده است.

هند جدیدترین کشور آسیایی پس از کره جنوبی، ژاپن، چین، تایلند، استرالیا و تایوان است که پس از کاهش تولید اوپک و افزایش قیمت نفت ترش سنگین یا گریدهای حاوی سولفور بالا به خرید نفت آمریکا اقدام می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha