• یکشنبه / ۱۸ تیر ۱۳۹۶ / ۱۵:۲۷
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 96041809849
  • منبع : نمایندگی خراسان شمالی

استاندار خراسان شمالی عنوان کرد

استعمال تفننی مواد مخدر عاملی برای گرایش اعتیاد فرزندان/ تشدید مبارزه با معتادان کارمند

استعمال تفننی مواد مخدر عاملی برای گرایش اعتیاد فرزندان/ تشدید مبارزه با معتادان کارمند

ایسنا/خراسان شمالی استاندار خراسان شمالی گفت: متاسفانه استعمال تفننی مواد مخدر از سوی خانواده‌ها در این استان یکی از دلایل اصلی گرایش فرزندانشان به سوی مواد مخدر است.

به گزارش ایسنا، محمد رضا صالحی در جمع خبرنگاران افزود: متاسفانه برخی از خانواده‌ها استعمال مواد مخدر را در ابتدا به عنوان کاری تفننی تلقی می کنند و این امر عاملی می‌شود که فرزندان آنها در دام اعتیاد گرفتار شوند.

وی ادامه داد: میزان شیوع مواد مخدر در این استان حدود سه درصد است و به طور کلی خراسان شمالی از لحاظ شیوع مواد مخدر در سطح کمتری قرار دارد.

به گفته صالحی، سن اعتیاد در این استان 30 سال است.

وی با اشاره به اینکه رویکرد امسال برای مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد اجتماعی کردن مبارزه با آن است، اظهار کرد: طی برنامه ریزی‌های انجام شده قرار بر این است که این استان طی برنامه ششم توسعه کاهش 25 درصدی اعتیاد را داشته باشد.

نماینده عالی دولت در استان تصریح کرد: تشدید مبارزه با معتادان کارمند دولت یکی از برنامه هایی است که برای رسیدن به این هدف انجام خواهد شد که در این راستا یک برنامه 100 روزه اعلام می‌شود و کارمندان معتاد دولت مهلت دارند تا آخر تیر ماه به مراکز درمانی برای درمان مراجعه کنند در غیر این صورت بعد از مهلت زمانی گذاشته شده، اشد مجازات در انتظار آنهاست.

وی بیان کرد: شناسایی مناطق آلوده، شناسایی و توقیف اموال قاچاقچیان و کاهش نرخ شیوع اعتیاد از دیگر اقداماتی است که در این راستا انجام می شود.

صالحی به اعتبارات اختصاص یافته در سال گذشته به شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و گفت: سال گذشته 824 میلیون تومان اعتبار به این شورا اختصاص یافت که قسمتی از آن برای انجام فعالیت‌های مختلف استفاده شد و بخشی نیز به علت نبود دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر به صورت مقطعی برگشت خورد.

وی با تاکید بر اینکه نهاد خانواده در پیشگیری از بروز اعتیاد در جامعه نقش بسیار مهمی دارد، افزود: ضعف در کنترل فرزندان و آموزش های ناصحیح از جمله مشکلاتی است که در خانواده ها با آن مواجه هستیم.

محمد تقی ایرانی معاون سیاسی و امنیتی استانداری خراسان شمالی نیز در ادامه این جلسه گفت: متاسفانه آنقدر خود را گرفتار کردهایم که در حال حاضر در جمع خانواده کمتر با یکدیگر صحبت می‌کنیم و این یکی از معضلاتی است که سبب بروز آسیب های اجتماعی همچون اعتیاد شده است.

وی با اشاره به اینکه در گذشته خانواده‌ها اوقات فراغت را به عنوان زمانی برای تفریح و نشاط فرزندان خود قلمداد می کردند، افزود: اما در حال حاضر با پایان سال تحصیلی خانواده ها فرزندان خود را از صبح تا عصر به کلاس‌های مختلف آموزشی می فرستند و زمانی را برای گذراندن و صحبت کردن با فرزندان خود اختصاص نمی دهند.

ایرانی ادامه داد: والدین باید با فرزندان خود صحبت کنند، شنوای خواسته های آن ها باشند و باید بدانند که فرزندان آنها در جامعه با چه کسانی در ارتباط هستند و اگر به این هشدارها توجه نشود ممکن است در آینده خانواده‌ای معتاد داشته باشیم.

وی با بیان اینکه ایجاد سمن ها و سازمان های مردم نهاد رشد خوبی داشته است که حضور آنها می تواند در کاهش آسیب های اجتماعی تاثیرگذار باشد، اظهار کرد: در سال 94، چهل و نه سمن در این استان وجود داشت که این تعداد در سال گذشته به 53 سمن رسید و آنها در حوزه اعتیاد فعالیت می کنند.

این مقام مسئول تصریح کرد: امروز نیازمند آن هستیم که دانشگاه به صورت علمی در موضوعات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و ... حضور پیدا کند.

سردار علیرضا مظاهری فرمانده نیروی انتظامی خراسان شمالی نیز در این جلسه بیان کرد: طی سال گذشته یک تن و 648 کیلو و 200 گرم مواد مخدر در این استان کشف شد.

وی گفت: در این راستا 75 دستگاه خودرو متوقف و 67 دستگاه تلفن همراه نیز کشف و ضبط شد.

مظاهری افزود: طی این مدت 138 قاچاقچی، هزار و 340 نفر توزیع کننده، 43 حمل کننده، 28 نفر نگهدارنده مواد مخدر و یک هزار و 80 نفر معتاد دستگیر شد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha