فرهاد طهماسبی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا درباره اهمیت بالا بودن سطح تعاملات اجتماعی اظهار کرد: دو مؤلفه شخصیت فردی و ساختار اجتماعی از عوامل تأثیرگذار بر تعاملات اجتماعی هستند.
وی اضافه کرد: ساختارهای اجتماعی اعم از فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی در کنار شخصیت فردی که موروثی و یا براساس آموزش شکل گرفته است، تعاملات اجتماعی را رقم میزنند.
طهماسبی خاطرنشان کرد: اگر دو رکن اصلی ساختار اجتماعی و شخصیت فرد با هم انطباق داشته و رشد متعالی داشته باشند شاهد شکلگیری تعاملات اجتماعی صحیح و اثرگذار خواهیم بود.
این مدرس دانشگاههای لرستان گفت: ساختار اجتماعی باید به رشد و بالندگی شخصیت فرد منجر شود.
وی افزود: بالا رفتن سطح تعاملات اجتماعی منجر به اتحاد و انسجام، رشد و بالندگی جامعه، نشاط اجتماعی و افزایش احساسات عاطفی مثبت میشود.
طهماسبی با اشاره به اینکه پایین بودن سطح تعاملات اجتماعی پیامدهای نامطلوبی برای جامعه دارد، تصریح کرد: این مسأله پویایی و نشاط را از اجتماع میگیرد و قدرت دفاعی جامعه را کاهش میدهد. در چنین اجتماع جزیرهای، جامعه نمیتواند در برابر هجوم فرهنگی و حتی حملات فیزیکی و نظامی مقاومت کند.
وی گفت: مدیریت جامعه و ساختار سیاسی در کشورهای اروپایی تعاملات اجتماعی را شکل میدهد و در جامعه ما تعاملات مجازی سمت و سوی آن را مشخص میکند. باید سیاستگذاریها در حوزه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی منجر به افزایش تعاملات اجتماعی میشود در حالی که در وضعیت فعلی جامعه ما این چنین نیست. یکی از عواملی که به پایین بودن تعاملات اجتماعی دامن زده، سرمایه اجتماعی ضعیف و فضای مجازی است.
انتهای پیام
نظرات