به گزارش ایسنا- به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان علی اوسط هاشمی شب گذشته در شورای اقتصاد مقاومتی استان افزود: با توجه به نگاه ویژه دولت تدبیر و امید به بندر چابهار و در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی استراتژی بندرچابهار، تامین کالاهای اساسی مورد نیاز کشور از طریق بندر چابهار با رویکرد تسریع در تخلیه و کاهش هزینههای واردات کالا، تسهیل و ساده سازی فرآیند ترانزیت در مسیر چابهار- میلک و رونق توسعه صادرات از طریق این بندر است.
وی گفت: با ورود 36 فروند شناور، بالای هزارتن ، 413هزار و 184 تن مواد نفتی و غیر نفتی در سه ماهه نخست امسال در بندر چابهار تخلیه و بارگیری شده است که از این میزان 192 هزار تن را مواد غیر نفتی شامل می شود که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل در بخش غیر نفتی رشد 66 درصدی دارد.
استاندار گفت: با توجه به زیرساختهای بندری و تجهیزات تخلیه و بارگیری مدرن، بستر مناسب جهت تسهیل انجام فرآیندهای صادرات، واردات و ترانزیت کالا و کانتینر از طریق بندر چابهار فراهم شده است بطوریکه استقبال شرکتهای حمل و نقل و خطوط کشتیرانی از موقعیت ویژه بندر چابهار در سه ماه اول امسال چشم گیر بوده است.
هاشمی خاطرنشان کرد: خوشبختانه با توجه به پیگیریهای اداره کل بنادر و دریانوردی امروز شاهد ورود کشتی 25هزارتنی حامل کالای اساسی برنج از بندر کوسی چانگ تایلند هستیم و با این روند پیشرفت، شاهد افزایش نقش آفرینی بندر چابهار در توسعه ملی منطقهای و بین المللی خواهیم بود.
استاندار سیستان و بلوچستان در ادامه گفت: نگاه مسئولان و سرمایه گذاران به توسعه دریا محور، موجب توسعه و پیشرفت سواحل مکران خواهد شد.
هاشمی تصریح کرد: سیستان و بلوچستان در مسیر توسعه قرار دارد و اجرای طرحهای بزرگ صنعتی، عمرانی، شیلاتی و کشاورزی در این استان، بهترین فرصت را برای سرمایه گذاران ایجاد کرده است.
وی ابراز امیدواری کرد با نگاه بلند دولت تدبیر و امید، چابهار به زودی کانون توجه جهانی شود و کشورهای همسایه نیز حضور بهتری در این بندر داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات