به گزارش ایسنا، مهندس نسترن محمدی افزود: شهروندان هنگام خرید محصولات غذایی بویژه نوشیدنیها حتما به آرم سازمان غذا و دارو و تمامی مشخصات آن از جمله تاریخ تولید و انقضا، پروانه بهداشتی ساخت و دیگر موارد لازم، دقت کنند.
محمدی اظهار داشت: تمامی نوشیدنیها از جمله آبهای معدنی حتما باید در داخل یخچالهای مناسب و با دمای مناسب یخچال نگهداری شوند.
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو در ادامه بیان داشت: نوشیدنیها به هیچ عنوان نباید یخ زده باشند و مصرف کنندگان از خرید نوشیدنیهای یخ زده خودداری کنند.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، وی گفت: نوشیدنیها و مواد غذایی که امکان فاسد شدن آنها بالا است به هیچ عنوان نباید زیر نور آفتاب قرار بگیرند و مصرف کنندگان هنگام خرید به خصوص در مسافرتها به این موضوعات توجه جدی داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات