• چهارشنبه / ۷ تیر ۱۳۹۶ / ۱۲:۰۲
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 96040702751
  • خبرنگار : 71424

با لو رفتن سوالات امتحانات نهایی، رییس مرکز سنجش آموزش و پرورش تشریح کرد

پاسخ آموزش و پرورش به برگزاری مجدد امتحانات نهایی/ مالباختگان به پلیس مراجعه کنند

پاسخ آموزش و پرورش به برگزاری مجدد امتحانات نهایی/ مالباختگان به پلیس مراجعه کنند

رییس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش توضیحاتی درباره نحوه برخورد با تخلفات و کلاهبرداری‌های صورت گرفته در زمینه خرید و فروش و همچنین لورفتن سوالات امتحان نهایی ارائه کرد.

عبدالرسول عمادی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره سرانجام برخورد با تخلفات و کلاهبرداری‌های صورت گرفته در زمینه خرید و فروش سوالات امتحان نهایی اظهار کرد: پلیس فتا مرجعی است که می‌تواند درباره دستگیرشدگان کلاهبردار که اقدام به خریدوفروش سوالات امتحان نهایی در فضای مجازی کردند، پاسخ دهد.

وی افزود: افرادی که توسط پلیس دستگیر شده‌اند سوالات جعلی به مردم می‌فروختند و کلاهبردار بودند و اگر دانش آموز مال باخته‌ای وجود دارد که پول داده باید شکایت کند. ما به لحاظ حقوقی شاکی کلاهبرداران نیستیم، زیرا سوالات واقعی ما را نفروختند بلکه اقدام به جعل کرده‌اند و مالباختگان باید مراجعه کنند و پیگیر حقشان شوند.

وی درباره بررسی‌های انجام شده پیرامون لورفتن سوالات واقعی امتحانات دروسی چون زبان فارسی و عربی در چندین مدرسه پیش از شروع امتحان و احتمال برگزاری مجدد امتحان نهایی گفت: سوالات واقعی که به صورت محدود در فضای مجازی منتشر شد، درست در زمانی رخ داد که دانش آموزان سرجلسه امتحان بودند و از نظر ما تاثیری روی روند کلی امتحان نداشته و امکان سوءاستفاده از اینها 10 دقیقه قبل از شروع امتحان وجود نداشته است.

رییس مرکز سنجش آموزش وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه پیگیری‌های لازم برای برخورد با عوامل متخلف مدرسه که دقایقی قبل از شروع امتحان اقدام به انتشار سوالات کرده بودند در یکی دو مورد صورت گرفته است گفت: لورفتن سوالات گسترده و روی امتحان موثر نبوده و امکان بهره برداری وجود نداشته است که لازم باشد مجددا امتحانات تکرار شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۴-۰۷ ۱۴:۲۵

مالباخته يعني چي؟ كسي كه اقدام به خريد اموال غير قانوني مي كنه، مالباخته نيست بلكه شريك جرم است.

avatar
۱۳۹۶-۰۴-۰۷ ۱۶:۴۶

لایک داری

avatar
۱۳۹۶-۰۴-۰۷ ۱۵:۵۹

ما که یک ساعت قبل از امتحان فیزیک پیش می دیدیم دارن سوالات رو می فروشن . اولش گفتم سر کاریه اما بعد از امتحان شاگرد تنبل ها با نمره بالا قبول شدن. چیزی که مسلم هست اینه سوالات واقعی لو رفته بود.

avatar
۱۳۹۶-۰۴-۰۷ ۲۰:۵۶

اقای عمادی سوالات لو رفته و وظیفه شما دفاع از حقوق ماست نه اینکه از حقیقت فرار کنید شجاع باشید و قبل از اینکه دیر بشه و زخم ها کهنه بشن اقدامات لازم رو انجام بدید

avatar
۱۳۹۶-۰۴-۰۷ ۲۱:۰۲

واقعا ادم ناامید میشه هیچکس وظیفشو انجام نمیده نه اونی که باید از حقوق دانش اموز دفاع کنه نه اونی که باید حداقل اجازه بده تا صدای دانش اموز به یه جایی برسه

avatar
۱۳۹۶-۰۴-۰۸ ۰۱:۵۱

آقا یکی تو این مملکت به من بگه چه خبره!؟ طرف پول داده و میخواسته با خرید سوال تقلب کنه، حالا قوه قضاییه باید دنبال حق ضایع شده این متقلبان باشه!!! این پولهایی که از فروشندگان سوالات برگردانده میشود باید توسط قوه قضاییه به حساب خزانه واریز بشه.

avatar
۱۳۹۶-۰۴-۰۸ ۱۵:۲۷

نمیشه به این سادگی بگذرین از این موضوع یا باید تاثیر معدل بر داشته بشه یا یکبار دیگه امتحانات برگزار بشه.لطفا مسولین پیگیری کنن ما دانش اموز به این سادگی دست بر دار نیستیم. عدالت باید یکسان بشه