• سه‌شنبه / ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ / ۱۲:۲۳
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 96033017342
  • خبرنگار : 71431

ماجرای یک بوی بد مرموز در خاش

ماجرای یک بوی بد مرموز در خاش

بامداد امروز بوی بدی شهر خاش را فرا گرفت. دقایقی بعد تعدادی از شهروندان دچار مشکلات تنفسی شده و به بیمارستان مراجعه کردند. با روشن شدن هوا شهر به حالت عادی بازگشت. در این میان گمانه‌زنی‌های مختلفی درباره علت و منشاء این بو به وجود آمد که مدیرکل بحران استان سیستان و بلوچستان در این باره توضیح داده است.

غلامرضا اربابی در گفت‌وگو با ایسنا درباره ماجرای بوی بد در شهرستان خاش اظهار کرد: حوالی 3 بامداد امروز بوی بدی در بخش‌های مختلفی از شهرستان خاش استشمام شد که در پی آن 52 نفر از شهروندان این شهر به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی مراجعه کردند که تاکنون برابر آخرین آمارها، 35 نفر از آنان ترخیص شده و مابقی که عمدتا دارای سابقه بیماری تنفسی بودند، در بیمارستان بستری هستند.

وی با بیان اینکه در پی این ماجرا بلافاصله جلسه فوق‌العاده مدیریت بحران شهرستان خاش برگزار شد، اظهار کرد: صبح امروز نیز جلسه مدیریت بحران استان سیستان و بلوچستان نیز برگزار شده و درباره این موضوع تصمیم‌گیری و بررسی شد.

اربابی با بیان اینکه از حوالی ساعت 7 صبح امروز این بو از شهرستان خاش رفع شد و تاکنون چنین بویی استمشام نشده است، درباره منشاء این بو گفت: در جلسه صبح امروز، منشاء و دلایل احتمالی ایجاد این بو مورد بررسی قرار گرفته و از کارشناسان و دستگاه‌های مختلف درخواست کردیم تا نظر کارشناسی خود در این خصوص را اعلام کنند.

فعالیت آتشفشان تنها یکی از احتمالات بروز این بو است

مدیرکل بحران استان سیستان و بلوچستان درباره علل مطرح شده درباره این بو اظهار کرد: کارشناسان موارد مختلفی را مطرح کردند. به عنوان مثال برخی معتقد بودند که فعالیت آتشفشان تفتان ممکن است باعث ایجاد این بو شده باشد. گروهی دیگر فعالیت کارخانه ایزوگام را عامل ایجاد این بو می‌دانستند و برخی دیگر نیز معتقد بودند که منشا این بو می‌تواند از شهرک صنعتی خاش باشد؛ اما تاکنون تمامی این موارد در حد احتمال و گمانه‌زنی اولیه بوده و هیچ چیز به شکل قطعی اعلام نشده است.

اربابی با تاکید بر اینکه علت بروز این پدیده همچنان در دست بررسی است گفت: با مشارکت محیط زیست، کارشناسان زمین‌شناسی، دانشگاه علوم پزشکی و دیگر دستگاه‌های مرتبط بررسی منشاء این بو آغاز شده و البته به نظر نمی‌رسد که دوباره چنین پدیده‌ای در شهرستان خاش تکرار شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۳-۳۰ ۱۳:۲۸

مواردی که از زلزله سال ۷۵ اردبیل یادم هست را ذکر میکنم چون اردبیل و محدوده زلزله شهرستانهای سرعین و نیر به کوه آتشفشانی سبلان نزدیک هستند شاید از این جهت شباهت هایی به شهر خاش که نزدیک کوه آتشفشانی تفتان داشته باشند زلزله در تاریخ ۱۰ اسفند ۱۳۷۵ اتفاق افتاد ولی قبل زلزله در بهار سال ۷۵ اتفاقاتی زمین شناسی افتاد که عجیب بود از جمله در یکی از میدانهای سرعین نزدیک آبدرمانی پهنلو از زمین آب داغ شروع به فواره کرد که ارتفاع آن شاید به ۷ ای ۸ متر هم میرسید و چند مدت طول کشید تا آب آن را کنترل کنند و بعد آن گروههای زمین شناسی آمدند جهت تحقیق که چند ماه بعد آن زلزله شد . و در مورد بو هم یادم هست یکماه بعد از زلزله اواسط فروردین ۷۶ بوی عجیبی در اردبیل می آمد که چیزی شبیه به بوی گوگرد بود اینطور موارد باید به مسئولین و مردم هشدار جهت آمادگی برای فعالیتهای زمین شناسی شود