محمدحسین برخوردار در گفتوگو با ایسنا، گفت: تفکیک دو وزارتخانه بازرگانی و صنعت و بازگشت به شرایط سابق مطمئنا بهتر خواهد بود و مسئولان دو وزارتخانه میتوانند روی واردات و روی صنعت همزمان با هم تمرکز کنند.
وی ادامه داد: در آن زمان دولت و مجلس تصمیم گرفته بود برای کوچکسازی دولت بعضی وزارتخانهها را با یکدیگر ادغام کند اما این ادغامها منجر به کوچکسازی دولت نشد و صرفا پرسنل آنها در هم ادغام شدند و در بعضی موارد حتی دولت بزرگتر هم شد و با عدم کارایی نیز مواجه گردید؛ لذا دولت فعلی به این نتیجه رسید که وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت را از هم تفکیک کند.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران اضافه کرد: در کشورهای پیشرفته که دولت الکترونیک سر کار است راحتتر میتوانند وزارتخانهها را با هم ادغام کنند. اولین گامی که دولت ما باید در این راستا بر دارد ایجاد دولت الکترونیک است و بعد از آن هر اقدامی که قرار باشد انجام شود به شکل مطلوب تری امکان پیشبرد آن وجود دارد.
برخوردار تصریح کرد: در آن زمان میگفتند برای حمایت از تولید و کنترل واردات این ادغام لازم است، چراکه اگر دو بخش بازرگانی و صنعت یک وزیر داشته باشد وزیر میتواند آمار کلی واردات را داشته باشد تا بر اساس آن از تولید حمایت کند اما سابقه نشان داده که مرکز آمار قوی نداریم. تا زمانی که دولت الکترونیک شکل نگیرد باز هم چهار سال عمر این دولت می بینیم که نه برای صنعت و نه برای واردات کار چندان خاصی صورت نگرفته است.
به اعتقاد وی، اگر روی دولت الکترونیک تمرکز شود به نفع دولت و ملت خواهد بود. در آن زمان که ادغام شد ندیدیم نیرویی کاهش پیدا کند و عملا کوچکسازی صورت نگرفت و فقط این دو وزارتخانه تحت نظر یک وزیر رفت و چند معاون برای بخشهای مختلف انتخاب شد.
انتهای پیام
نظرات