سیروس نصیری در گفتوگو با ایسنا گفت: در سال گذشته بالغبر 66 هزار تن شیر، گوشت، لبنیات، صنایعدستی و ... در استان تهران توسط عشایر تولید شد لذا ما دولتی ها باید بتوانیم حمایتهای لازم را از این قشر تولیدکننده داشته باشیم.
وی افزود: سال گذشته فعالیتهای خوبی در حوزه عشایری استان تهران انجام شد و 10 صندوق خرد عشایر برای توانمندسازی زنان عشایری در این استان تشکیل شد که یک صندوق سهم شهرستان دماوند بوده است.
مدیر امور عشایر استان تهران واکسینه 400 هزار رأس واحد دامی، استقرار سامانههای خورشیدی، آبرسانی 35 هزار متر مکعب به عشایر، توزیع 170 منبع آبشخور و ذخیره آب بهصورت رایگان در حوزه عشایری و بازگشایی 610 کیلومتر راه عشایری را از اقدامات انجام شده طی سال گذشته در استان تهران برای عشایر عنوان کرد و افزود: 55 پروژه به ارزش اعتباری 53 میلیارد ریال در حوزه عشایری استان تهران تعریف شده است و نقشه ایل راههای عشایر استان تهران سال گذشته در شهرستان دماوند رونمایی شد و تهران تنها استانی بوده که ایل راههای عشایری خود را به ثبت قوه قضاییه رسانده است.
نصیری با اشاره به اینکه ایستگاه پلیس پارک ملی لار برای تأمین امنیت با کمک دستگاههای مربوطه ایجاد شد، افزود: همچنین 6 میلیارد تومان تسهیلات بانکی ارزان قیمت در اختیار افراد حقیقی و تشکلهای عشایری قرار گرفت.
مدیرکل امور عشایر استان تهران تاکید کرد: در حوزه تعاملی سال گذشته بالغ بر 19 نشست شورای عشایری استان تهران برگزار شد و این نشستها 150 مصوبه داشت که بالغ بر 60 درصد مصوبات اجرایی و عملیاتی شد.
وی افزود: در حوزه شهرستان دماوند درصدد هستیم همانطور که در حوزه غرب لار مرکز ارائه خدمات وجود دارد، در حوزه شرق نیز این مرکز ایجاد شود. امسال نیز با پیگیریهای صورت گرفته، 200 میلیون تومان اعتبار برای شهرستان دماوند اختصاص داده شده و رقمی در ماده 180 پیشبینی شده که اعتبار این شهرستان را به 550 میلیون تومان میرساند.
نصیری تصریح کرد: با توجه به اینکه در برنامه ششم توسعه، مناطق عشایری هم میتوانند از محل عوارض ارزش افزوده بهرهمند شوند، رایزنی کردیم تا مقدمات این موضوع فراهم شود که برای ماههای آینده این اعتبارت به شهرستان در عرصههای عشایری تزریق شود.
انتهای پیام
نظرات