• دوشنبه / ۸ خرداد ۱۳۹۶ / ۰۳:۵۶
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 96030704149
  • خبرنگار : 71542

مدیر کل مشارکت‌های مردمی سازمان محیط زیست تاکید کرد

ضرورت تمرکز شورای پنجم تهران برکاهش آلودگی هوا و توسعه حمل و نقل ریلی

ضرورت تمرکز شورای پنجم تهران برکاهش آلودگی هوا و توسعه حمل و نقل ریلی

مدیر کل مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: شوراها باید در زمینه توسعه حمل و نقل ریلی حرکت‌های جدی داشته باشند و برای این منظورنیاز است از تمام ظرفیت‌های جامعه استفاده کند.

محمد درویش در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اهمیت تغییر مبلمان شهری گفت: اینکه گمان کنیم افزایش تعداد پل‌ها، بزرگراه‌ها و پارکینگ‌های طبقاتی مشکل ترافیک را حل می‌کند و اگر فکر کنیم تنها افزایش کیفیت خودروها و سوخت می‌تواند مشکل آلودگی و ترافیک را حل کند، دچار یک اشتباه بزرگ و راهبردی شده‌ایم چون کشورهای بزرگ اروپایی مثل آلمان، سوئد، بلژیک، هلند و اتریش این مسیرها را گذرانده‌اند و متوجه راهگشا نبودن این روش‌ها شده‌اند.

مدیر کل مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست در مورد منتخبان پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تهران اظهارکرد: ظاهرا تیمی که برای شورای پنجم تهران ری و تجریش پذیرفته شده و به زودی وارد ساختمان بهشت می‌شود، به مراتب از تخصص، کارآیی و محبوبیت و ضریب نفوذ اجتماعی بالاتری برخوردار است. یک شورا به این سه مشخصه‌ نیاز دارد تا بتواند برنامه‌های خود را پیش ببرد و امیدواریم پنجمین شورای اسلامی شهر تهران بتوانند با اتکا به این ویژگی‌ها عملکرد خوبی داشته باشند.

وی افزود: در شورای پنجم تهران با توجه به رأی‌های بالایی که مردم داده‌اند، محبوبیت و ضریب نفوذ اجتماعی آن حداقل سه برابر شوراهای سابق است. افزون بر این در تیم جدید شورا، تعداد متخصص در حوزه‌های مدیریت شهری، محیط زیست و رشته‌های اجتماعی و اقتصادی به مراتب بیشتر است. در این شرایط انتظار داریم که شورای پنجم تهران بتواند به وظایف خود درست‌ترعمل کند.

مدیر کل مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه در مورد ضرورت تمرکز شورای پنجم تهران بر مقوله کاهش آلودگی هوا  اظهار کرد: ایرانیان روزانه ۸۰ میلیون لیتر بنزین مصرف می‌کنند. این میزان مصرف یکی از مولفه‌های آلودگی هواست؛این در حالیست که در شرایط نرمال یک جمعیت ۸۰ میلیونی باید ۴۰ میلیون لیتر مصرف بنزین داشته باشد ولی این میزان در ایران دو برابر است.

وی با طرح این پرسش که چرا باید در کشور ما مصرف بنزین دو برابر استاندارد جهانی باشد، گفت: معماری شهرها عامل مهمی در خودرومحورشدن شهرها و در نتیجه مصرف بالای بنزین است. معماری شهرها مدام به مردم چراغ سبز نشان می‌دهد که با خودروهای شخصی تردد کنند. در حال حاضر  در کشور بیش از ۴۴.۲ درصد ترددها با خودروهای تک سرنشین است پس اگر به سمت توسعه حمل و نقل ریلی و خطوط ایمن برای دوچرخه‌سواری و پیاده‌راه حرکت کنیم، می‌توانیم به شکل موثری درجهت کاهش میزان مصرف بنزین و به تبع آن کاهش ترافیک و آلودگی هوا عمل کنیم.

درویش تاکید کرد: توسعه حمل و نقل ریلی و ایجاد مسیرهای ایمن دوچرخه‌سواری وظیفه‌ای است که برعهده شوراهاست و رسالت بزرگی است که بر دوش آنها قرار دارد.

درویش درپایان گفت:شوراها باید سلیقه‌های سیاسی خود را کنار بگذارند و فقط به فکر مصالح شهر باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha