صدیقه جلالی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، در خصوص انتظارات تشکلهای دانشجویی از دولت آینده اظهار کرد: انتظار داریم دولت آینده به اختلاف سلیقهها احترام بگذارد و تشکلهای دانشجویی دانشگاهی را که نمایندگان سلایق مختلفی در جامعه هستند، به رسمیت بشناسد و شرایطی فراهم کند که تمام تشکلها به صورت کاملاً برابر از تمام امکانات دانشگاه بهرهمند باشند.
وی با بیان اینکه باید به تشکلها دانشجویی بها داده شود، گفت: هرچه به فضای نقد و پرسشگری در دانشگاه دامن زده شود، خود دولت موفقتر خواهد بود؛ اینکه دولت منتقدان سازندهای داشته باشد که در صورت بروز خطایی سریع آن را گوشزد کنند و احساس کند عدهای نگهبان او هستند، برای خود دولت خوب است.
این فعال دانشجویی ادامه داد: اینکه فضا کاملاً تکصدایی باشد و طیفی در دانشگاه حاکم شوند که کسی جرأت حرف زدن نداشته باشد، موجب میشود که فضای رخوت، بیانگیزگی و بیتفاوتی نسبت به همه مسائل روز جامعه در دانشگاه رواج پیدا کند که این برای هر جامعه مدنی مانند سم است.
جلالی تصریح کرد: باید تشکلها بهصورت برابر حمایت شوند و به دانشجو فضای حرف زدن داده شود. اگر بخواهم منصفانه نظر دهم، فضای امروز دانشگاه با هشت سال پیش کاملاً متفاوت است؛ بهطور مثال در برنامههای تریبون آزاد هر کس با هر طرز فکری حرف خود را میزند و دانشجویان احساس کردهاند که فضایی در دانشگاه ایجاد شده که بتوانند در امنیت حرف خود را بزنند.
وی با اشاره به فضای پویا و شاد امروز، تأکید کرد: در هشت سال دولت گذشته شاهد بودیم که حتی کمترین فعالیت فرهنگی هم در دانشگاه انجام نمیشد، اما اکنون رقابت بین تشکلها بسیار بالا و عملکرد دولت در دانشگاهها بسیار عالی بوده است، بهطوریکه به دهها تشکل در کشور بعد از پلمبشدن اکثر انجمنهای اسلامی در سال 88، مجوز فعالیت دوباره داده شد.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز ادامه داد: کسانی که سال 84 انتخابات ریاست جمهوری را تحریم کردند، مقصر وضعیتی هستند که ما گرفتار آن شدیم؛ حق مردم بر گردن کسانی است که رأی نمیدهند. انتظار دارم مردم احساس تکلیف کنند و پای صندوقها بیایند. رأی ندادن هیچ سودی ندارد و من از کسانی که احساس مسئولیت نمیکنند و رأی نمیدهند دلخور هستم.
انتهای پیام
نظرات