به گزارش سرویس بازار ایسنا، انتشارات فرهنگ نشر نو با همکاری نشر آسیم، کتاب "اسطورهها و زندگی ما" را منتشر کرد.
در پشت جلد این کتاب آمده است: مری میجلی، فیلسوف اخلاق و استاد فلسفه، در اسطورهها و زندگی ما به نقش اساسی نمادها در متن زندگی امروز انسان و بهویژه نقش نمادها در علم جدید و جهانبینی برآمده از آن میپردازد. در این میان واژه "اسطوره" شاید قدری گمراهکننده باشد. از نظر میجلی، اسطوره داستانی است که در آن، نمادهای بسیاری وجود دارد. تاکید میجلی بر این نکته است که ما انسانها گونه خاصی از موجودات هستیم که مسائل را اساسا در قالب نمادها درک میکنیم. "اسطورههای زندگی ما" مفاهیمی متافیزیکی هستند که پیدا و پنهان وارد تصویر علمیِ ما از جهان میشوند و به مرور بخشی از علم تجربیِ به اصطلاح دقیق و آزمونپذیر را تشکیل میدهند:
مفاهیمی همچون ژنهای خودخواه، مادهباوریی که ذهن را به ماده فرو میکاهد، و همینطور نگاه ملهم از حوزه هوش مصنوعی که انسان را ماشینی باهوش و مجهز به نرمافزاری پیشرفته میبیند.
در ادامه پشت جلد میخوانیم: میجلی نه علم را یکسره نفی میکند و نه همچون قدرتی الهی میپرستد. او به ما یادآوری میکند که تخیل ما در قالب نمادها چه نقش مهمی در تمام دیدگاههایمان درباره جهان و انسان و جایگاه انسان در جهان دارد.
کتاب "اسطورهها و زندگی ما" در گروه کتابخانه فلسفه زندگی در ۳۷۶ صفحه، با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه و به قیمت ۳۰ هزار تومان در دسترس علاقهمندان قرار دارد.
فرهنگ نشر نو کتاب دیگری نیز در در گروه کتابخانه فلسفه زندگی، با نام "درآمدی به فلسفه دین" نوشته "چاد مایستر" را با ترجمه سید محمد یوسفثانی روانه بازار نشر کرده است.
این کتاب در ۱۰ فصل نوشته شده و در پشت جلد آن آمده است: آیا خدا وجود دارد؟ درباره شر و رنج چه میتوان گفت؟ ایمان چه ارتباطی با علم تجربی دارد؟ آیا حیات پس از مرگ حقیقت دارد؟ پرسشهای مهمی از این دست، اساس موضوعات فلسفه دین مفاهیم و موضوعات اساسی این شاخه از فلسفه را، از مناقشات سنتی تا مفاهیم نوین آن، مطرح میکند؛ موضوعاتی همچون وجود ذات الهی، نفس و تجربه دینی از دید ادیان مختلف، در این کتاب بررسی شده است.
ارائه دورنمایی مناسب از فلسفه دین معاصر، معرفی چهرههای کلیدی تاریخ فلسفه دین، بررسی مسائل مربوط به تنوع دینی و کثرتگرایی، بررسی براهین اساسی در اثبات یا رد وجود خداوند و ذات الهی، بررسی مسائل مربوط علم و همچنین ایمان و عقل و بررسی رویکرد ادیان مختلف درباره مفهوم حیات پس از مرگ از ویژگیهای این کتاب است.
این اثر با ارائه جدولها، پرسشها، خلاصهها، واژهنامه و منابع متعدد برای مطالعه بیشتر، منبعی مناسب برای استفاده دانشجویان و علاقهمندان فلسفه دین است.
کتاب "درآمدی به فلسفه دین" در ۴۴۸ صفحه و با قیمت ۳۶ هزار تومان عرضه میشود.
کتاب "در دام داعش دولت اسلامی یا عقبگرد تاریخ" نوشته "پییر ژان لوییزار" ترجمه ویدا سامعی کتابی است که فرهنگ نشر نو با همکاری نشر آسیم به تازگی روانه بازار نشر کرده است.
در پشت جلد این کتاب میخوانیم: گروه دولت اسلامی ورود خود را به شکلی خونین و پر سر و صدا به صحنه اخبار و امور بینالمللی اعلام کرد. داعش با بهرهوری از بحران روبهرشد در سوریه و عراق کنترل بخشهای وسیعی از مناطق این دو کشور را به دست گرفت و متعاقب آن امروزه منابع مالی عظیمی را در اختیار دارد. اراده این گروه برای تشکیل یک دولت اسلامی آن را از القاعده متمایز میکند.
در ادامه پشت جلد این کتاب آمده است: پییر ژان لوییزار، تاریخنویس و کارشناس امور خاورمیانه، در این کتاب سعی کرده است به دلایل موفقیت دولت اسلامی بهویژه در عراق و سوریه بپردازد. وی موضوعاتی را که کمتر مورد توجه قرار گرفته- اعم از منطقهای یا جهانی، اجتماعی یا مذهبی- پیش چشمان ما میگذارد، موضوعاتی که در اوایل قرن گذشته ریشه گرفتهاند؛ زمانی که اروپا مرزهای کنونی خاورمیانه را مشخص میکرد. در این کتاب که به نوعی گفتوگوی تاریخ و اوضاع معاصر است، نویسنده به ما توضیح میدهد چرا امروز به دام داعش افتادهایم.
کتاب مورد اشاره برنده جایزه برییِن برای کتاب ژئوپولیتیک ۲۰۱۵ و برنده جایزه برتر دانشجویان علوم سیاسی ۲۰۱۶ است و در ۱۵۲ صفحه با قیمت ۱۲ هزار تومان عرضه میشود.
انتهای پیام
نظرات