• چهارشنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۱۰:۳۸
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 96022012787
  • خبرنگار : 71551

ساخت دستگاه جدید فیزیوتراپی بدون نیاز به فیزیوتراپیست

ساخت دستگاه جدید فیزیوتراپی بدون نیاز به فیزیوتراپیست

محققان در کمپانی Intento موفق به طراحی و تولید یک دستگاه تحریک الکتریکی فعالیت اندام‌ها FES یا همان دستگاه فیزیوتراپی شدند که بیمار می‌تواند به تنهایی و بدون نیاز به حضور فیزیوتراپیست از آن استفاده کند.

به گزارش ایسنا به نقل از گیزمگ، هنگامیکه دست یک نفر بر اثر سکته فلج می‌شود، درمانگرها تلاش می‌کنند تا با استفاده از تحریک الکتریکی اندام‌ها که شامل وارد کردن شوک‌های الکتریکی به اندام مورد نظر است، توانایی حرکت عضلات آن را بازگردانی کنند.

پژوهش‌های مختلف نشان می‌دهد که اگر بیمار به صورت منظم بتواند این کار را خودش انجام بدهد، تاثیر بسیار زیادی در روند بهبودی خواهد داشت.

این دستگاه جدید اجازه انجام این کار را به بیماران می‌دهد و پس از انجام آزمایشات مختلف، دارای نتایج امیدوار کننده‌ای بوده است.

این دستگاه از سه بخش تشکیل شده که شامل الکترودهایی است که بیمار آن را بر روی بازوی خود می‌بندد، یک دستگاه کنترل کننده که توسط دست سالم استفاده می‌شود و یک تبلت که نرم افزار این دستگاه بر روی آن اجرا می‌شود.

برای کار با این دستگاه تنها کافیست تا نقطه دلخواه برای حرکت را بر روی دستگاه کنترل کننده بارگذاری کرده و نرم افزار به بیمار نشان می‌دهد که الکترودها در کدام قسمت باید نصب شوند.

هنگامیکه این الکترودها به محل مورد نظر نصب شد، بیمار می تواند از دستگاه کنترل کننده برای دادن شوک به عضلات استفاده کند.

هنگامیکه این عمل به صورت مکرر توسط بیمار تکرار شود، عضلات آموزش دیده و تقویت می‌شوند و پس از آن بیمار بدون نیاز به هرگونه تحریک خارجی می‌تواند اندام خود را حرکت دهد.

محققان در آزمایشات بالینی از این دستگاه برای درمان بیمارانی استفاده کردند که به دلیل سکته قادر به حرکت دادن اندام خود نبوده و از درمانهای متداول نیز نتیجه‌ای نگرفته بودند.

آنها این دستگاه را به مدت 10 روز و هر روز 1.5 ساعت بر روی این بیماران آزمایش کردند و پس از آن شاهد بودند که 70 درصد از آنها دارای توانایی حرکت اندام فلج شده بودند.

در حال حاضر آنها قصد دارند تا این آزمایش را در مقیاس وسیع‌تری انجام دهند و پس از آن محصول خود را تجاری سازی کنند.

نتایج این پژوهش در مجله Archives of Physical Medicine and Rehabilitation. به چاپ رسیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha