به گزارش ایسنا دکتر محمود شکریه در نمایشگاه چاپ سه بعدی و مسابقه بهترین چاپگرهای سه بعدی ایرانی، حوزه چاپ سه بعدی در کشور را جدید و در حال توسعه توصیف کرد و افزود: ما مطالعات جدیدی را در این زمینه آغاز کردیم و بر همین اساس توانستیم نقشه راه فناوری چاپ سه بعدی را تدوین کنیم تا بر اساس این برنامه ۱۰ ساله به موفقیتهای چشمگیری دست یابیم.
وی با بیان اینکه ۳۰ غرفه در این نمایشگاه حضور دارند، اظهار کرد: چاپگرهای سهبعدی فلامینتی، رزینی و پودری در این نمایشگاه حضور دارند که با یکدیگر از نظر کیفیت، دقت و سرعت به رقابت میپردازند.
شکریه با بیان اینکه در ساخت این دستگاههای ایرانی از مواد اولیه ایرانی نیز استفاده شده است، یادآور شد: قرار است به نفرات اول تا سوم برتر این حوزه جایزهای اهدا کنیم.
وی با بیان اینکه تعداد شرکتها در حوزه چاپ سه بعدی محدود است، خاطرنشان کرد: تعداد ۳۰ شرکت دانشبنیان در زمینه ساخت و طراحی چاپگرهای سهبعدی فعالیت دارند و این شرکتها توسط معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری مورد حمایت قرار میگیرند تا بتوانند بازار خود را توسعه دهند.
دبیر ستاد توسعه مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ابراز امیدواری کرد که کشور در حوزه صادرات چاپگرهای سه بعدی ورود پیدا کند، یادآور شد: در این راستا بازار آفریقا و آسیای جنوب شرقی را مورد هدف قرار دادهایم تا بتوانیم در این حوزه پیشرفت کنیم.
انتهای پیام
نظرات