نجفقلی حبیبی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: به خاطر کمبود وقت نامزدها فرصت جمعآوری مطالب را نداشتند و از سویی نامزدها هم به جمعبندی مطالب نمیپرداختند، شاید در گفتوگوهای فردی فرصت بیشتری برای پاسخ به سوالات وجود داشته باشد.
وی همچنین با اشاره به لزوم رعایت اخلاق از سوی نامزدها در مناظرهها تصریح کرد: کسی که میخواهد رییس جمهور شود باید به موازین اخلاقی پایبند باشد، قدرت تحلیل داشته و منطق خود را از دست ندهد، آرام بوده و تهمت و افترا نزند و مغالطه نکند. جنبه آموزشی این مناظرهها بسیار مهم است زیرا جامعه از این مناظرهها الگو میگیرد.
این عضو انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها در ادامه افزود: نامزدها باید حرف یکدیگر را خوب گوش کنند، جواب منطقی بدهند و اهانت هم نکنند. اگر مچگیری هم میخواهند بکنند باید با رعایت اخلاق و صداقت باشد و نه از طریق فریبکاری.
حبیبی در پایان گفت: به هر حال یک نفر از میان نامزدها به عنوان رییس جمهور انتخاب میشود. اگر نامزدها در این مناظرهها اخلاق را رعایت کنند جامعه تصویر خوبی از آنها در ذهن خود ثبت خواهد کرد و برای آینده سیاسی خود نامزدها هم رعایت اخلاق بسیار میتواند موثر باشد، بنابراین نامزدها در هر شرایطی باید به موازین اخلاقی پایبند باشند.
انتهای پیام
نظرات