• شنبه / ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۱۴:۵۸
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 96020200855
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

گیاهان گوشتخوار چگونه طعمه را هضم می‌کنند؟

گیاهان گوشتخوار چگونه طعمه را هضم می‌کنند؟

محققان دریافتند که گیاهان گوشتخوار بر خلاف باور موجود از مکانیسم پیچیده‌تری برای هضم طعمه استفاده می‌کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، در این مطالعه مشخص شد که پس از به دام افتادن طعمه در برگ تخصص یافته گیاه، در مرحله نخست حسگرهای مو مانند وجود طعمه را در گیاه تشخیص داده و سیگنال‌های الکتریکی را تولید می‌کنند.

پس از تولید چند سیگنال، غدد برون‌ریز شیره حاوی مواد گوارشی را ترشح می‌کنند. این شیره در مرحله اول تنها حاوی اسید هیدروکلریک است و آنزیم‌های گوارشی نیز تحت تاثیر این اسید و در چند ساعت بعد ترشح می‌شوند.

تا قبل از این یافته، محققان بر این باور بودند که مراحل هضم طعمه در گیاهان گوشتخوار به صورت یکنواخت و پس از بسته شدن برگ صورت می‌پذیرد، اما در این مطالعه مشخص شد که فرایند ترشح شیره گوارشی تحت تاثیر سیگنال‌های الکتریکی آغاز می‌شود.

نکته جالب توجه در مورد هضم و جذب طعمه در گیاهان گوشتخوار، زمان‌بر بودن فرایند جذب است، به‌طوری‌که اولین سیگنال از 6 ساعت پس از به دام افتادن طعمه آغاز و تا 24 ساعت بعد ادامه پیدا می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha