به گزارش ایسنا، مهرداد فتحي در جلسه شوراي اداري استان اظهار كرد: سمندر لرستاني به حمايت همه نياز دارد.
وي اظهار كرد: رسانهها در استان فرهنگ توجه به محيط زيست را رواج دادهاند كه جاي تشكر دارد.
فتحي ادامه داد: امروزه محيط زيست به عنوان چالش اول در دنيا مطرح است. بايد مشكلات را مديريت كنيم تا آيندگان با مشكلاتي مواحه نشوند.
وی ادامه داد: لرستان تنوع اقليمي بينظيري دارد، اختلاف ارتفاع باعث اين تنوع اقليمي شده است.
این مسئول با بیان اینکه ١٧٠٠ گونه گياهي در استان داريم، یادآور شد: ٢٠ درصد كل جنگلهاي کشور در لرستان هستند، 8٠٠ هزار مرتع در استان وجود دارد.
فتحی تصریح کرد: ٦٠٠ هزار هکتار از جنگلهای لرستان در معرض خشكيدگي هستند.
وی با اشاره به اهميت زاگرس، گفت: زندگی با بحث جنگل گره خورده است و بایذ بیش از پیش به آن توجه کرد.
این مسئول با بیان اینکه براي حفظ و حراست از تنوع زيستي ما پاسگاه ساختيم، افزود: در ارتباط با بحث جنگلهاي زاگرس دو مانور انجام داديم كه باعث ايجاد هماهنگي بين ساير دستگاهها نیز شد. در مناطق تحت مديريت ٥٧ درصد كاهش آتشسوزي داشتيم.
مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان با بیان اینکه با ورود كارگروه آمايش ٣سال متوالي هيج قاجاق سمندري در سطح كشور نداشتيم، گفت: در بحث تالابها مشكلات فراواني داريم كه بايد آنها را احياء كنيم.
وی با بیان اینکه بیش از ١٥٠٠ واحد صنعتي داريم كه تحت پايش آنلاين هستند، بیان کرد: مركز قرنطينه در در سفيد كوه احداث كرديم و امروز دغدغه نجات حيات وحش را نداريم.
فتحی گفت: برخورد با متخلفين حيات وحش در استان به شدت انجام میشود و در اين كار پيشقدم بودهايم.
مديركل حفاظت محيط زيست لرستان یادآور شد: طرح كارآفرين سبز را در استان داريم، ٤٠ نفر از فارغالتحصيلان استان در رشتههاي مرتبط را آموزش داديم كه به هر كدام از آنها ١٠٠ميليون تومان تسهيلات خواهيم داد.
فتحی افزود: مشاركت در تدوين ٤ استاندارد را داشتهايم كه براي اولين بار در كشور لرستان توانسته پيشقدم شود و اين استانداردها در كشور در حال حاضر مورد استفاده قرار ميگيرند.
انتهای پیام
نظرات