امیر خجسته در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه «در سالهای گذشته در کشور تولید و اشتغال ایجاد نشده است» اظهار کرد: مجادلات و بحثهای سیاسی و جناحی در کشور به نحوی ادامه پیدا کرد که نگذاشت شعار سال عملی شود.
وی با اشاره به اینکه «همه باید در تحقق اقتصاد مقاومتی متمرکز شوند» بیان کرد: اقتصاد مقاومتی زمانی محقق میشود که مدیریت کشور با هر گرایشی متحد شوند در حالیکه امروز با تمامی امکانات و پتانسیلهای موجود نمیتوانیم این شعار را محقق کنیم.
وی مجادلات سیاسی، قاچاق کالا و مفاسد اقتصادی را از دلایل مهم محقق نشدن اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و ادامه داد: امروز قاچاق کالا، تولید کشور را نابود کرده و هیچکس این موضوع را کنترل نکرده است.
خجسته تصریح کرد: 11 درصد از منابع دنیا در کشور ایران قرار دارد در حالی که سهم این کشور از اقتصاد جهان تنها 3 درصد است که زنگ خطری جدی بوده و نشان میدهد مدیریت جهادی بهکار گرفته نشده است.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «قاچاق کالا باعث شده تولید به زوال برود» تأکید کرد: جای تعجب است که همه میگویند باید جلوی قاچاق گرفته شود اما همچنان شاهد ورود کانتینرهای حامل لباسهای قاچاق به کشور هستیم.
وی با اشاره به اینکه «تا زمانیکه مفاسد اقتصادی در کشور وجود داشته باشد، اقتصاد مقاومتی عملی نمیشود» گفت: متأسفانه با وجود تأکیدی که مقام معظم رهبری در مبارزه با مفاسد اقتصادی داشتند، در برابر مفاسد اقتصادی و اختلاسهای رخ داده سکوت است.
وی عنوان کرد: چرا در مقابل 30 نفر از مفسدین اقتصادی که با زد و بند پولهای کشور را غارت میکنند و یا شبکه مفاسد اقتصادی را مدیریت میکنند، سکوت شده است؟ در حالیکه اسامی این 30 نفر شناسایی و اعلام شده و دولت و قوه قضائیه باید عزم خود را در این رابطه جزم کنند.
خجسته ادامه داد: مجلس و دولت با تمام قدرت باید برای تحقق شعار سال ورود کرده و مسائل ذکر شده را مدنظر داشته باشند.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه «دولت ورود جدی در اقتصاد مقاومتی و تحقق شعار سال داشته باشد» اظهار کرد: برای تحقق شعار امسال باید مجادلات سیاسی، به هم پریدنها و آسیبها را برطرف کرده و با امید وارد کار شد.
وی خاطرنشان کرد: باید قوه مقننه، مجریه و قضائیه به سمت کار، تولید و اشتغال بروند و مدیران ضعیف و ناتوان کنار روند.
وی با بیان اینکه «مدیران باید واقعا به دنبال اجرای اقتصاد مقاومتی باشند» گفت: مسئولان باید کشور را در زمینه کشاورزی، گردشگری و صنعتی پویا کرده و مبارزه جدی با قاچاق کالا، بیتفاوتی برخی مسئولان و مفاسد اقتصادی داشته باشند.
خجسته وضعیت استان همدان در اجرای اقتصاد مقاومتی را خوب ارزیابی و تصریح کرد: استان همدان در زمینه اقتصاد مقاومتی نسبت به برخی استانها بهتر عمل کرده اما مطلوب نیست.
وی با اشاره به اینکه «در زمینه ایجاد زیرساختها در استان همدان خوب کار شده است» افزود: زیرساختهای استان از جمله راهآهن و فرودگاه ایجاد شده و بینالمللی شدن فرودگاه همدان نیز قطعی شده است.
رئیس مجمع نمایندگان استان همدان با تأکید بر اینکه «استان همدان با 1800 جاذبه توریستی آماده ایجاد اشتغال است» اظهار کرد: راهآهن همدان 32 کیلومتر باقیمانده تا به همدان برسد و فاز اول ایستگاه نیز در اردیبهشت اجرایی خواهد شد.
نظرات