به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، حجت الاسلام والمسلمین مجید انصاری روز شنبه در نشست شورای اداری استان هرمزگان در بندر عباس تصریح کرد: رسانه هایی که از بیت المال ارتزاق می کنند و به ویژه صدا و سیما باید همان رویکردی را که مقام معظم رهبری در بیاناتشان در مشهد تبیین کردند، سرلوحه کار قرار دهند و انصاف رسانه ای را حاکم کنند. انتقاد به معنای بیان منصفانه مشکلات و کاستی ها به همراه ارائه راه حل تکمیل کننده این رویکرد است، اما تخریب و ناامید کردن جامعه اقدامی غیراخلاقی، غیرشرعی و در جهت منافع دشمنان است.
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری با اشاره به اینکه دشمنان مدتهاست با استفاده از امپراطوری رسانه ای بزرگ تحت سلطه صهیونیسم جهانی و با شیوه های مرموز و موذیانه سعی دارند با سیاهنمایی و کوچک کردن دستاوردهای نظام و بزرگنمایی مشکلاتی که خود آنها هم در ایجاد آن دخیل هستند، نظام جمهوری اسلامی، قانون اساسی و ساختار سیاسی نظام را در اذهان جامعه جهانی و جوانان ایرانی ناکارآمد جلوه دهند، بر ضرورت بازگویی دستاوردهای نظام تاکید کردند.
انصاری با بیان اینکه دستاورد دولت، حاصل برنامه ریزی و ریل گذاری های سخت و نرم افزاری رییس جمهوری و اعضای دولت و البته همت، تلاش و زحمات مدیران و کارکنان دولت در سراسر کشور است، افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانات نوروزی خود در مشهد مقدس افق جدیدی را گشودند که باید خط مشی کشور در ایام پیش رو به ویژه در ایام برگزاری انتخابات باشد.
معاون حقوقی رییس جمهوری با تبریک فرارسیدن سال جدید گفت: یکی از حقوقی که در منشور حقوق شهروندی مورد تاکید قرار گرفته است، دانستن و آگاهی مردم نسبت به حقوق خود و آنچه باید از سوی خدمتگزاران آنها برایشان انجام شود و حق آنهاست که از آنها برخوردار باشند.
وی در ادامه سخنانش با اشاره به وضعیت کشور در آغاز فعالیت دولت یازدهم خاطرنشان کرد: دکتر روحانی پس از انتخاب شدن از سوی مردم به عنوان رییس جمهوری با توجه به سالها فعالیت و تجربه در نهادهایی مثل مجلس و شورای عالی امنیت ملی و نقش آفرینی در اداره و حل و فصل مسائل مهمی چون دفاع مقدس و پرونده هسته ای همه اندوخته ها و توانایی های خود را در مسیر حل مشکلات کشور به کار گرفت.
انصاری گفت: دولت تدبیر و امید در آغاز فعالیت خود با اقتصاد درحال فروپاشی کشور مواجه بود؛ اقتصادی که به دنبال برنامهها و اقدامات دولتهای سازندگی و اصلاحات می توانست پیشرفت خود را تداوم بخشد اما در اثر بی تدبیری با تورم بالای ۴۰ درصد، رکود و رشد منفی حدود ۷ درصد، فربه شدن بی حساب و کتاب دولت و افزایش هزینه های جاری از ۲۳ هزار میلیارد تومان در سال ۸۴ به ۱۹۴ هزار میلیارد تومان در سال ۹۲، بدهی های کلان دولت به بانکها و بانکها به بانک مرکزی و اجرای ناقص و غلط سیاستهای کلی اصل ۴۴ دست به گریبان بود.
وی اضافه کرد: دولت تدبیر و امید ابتدا برای مهار خونریزی این اقتصاد یعنی تورم افسارگسیخته اقدام کرد و امروز می توانیم با افتخار اعلام کنیم که تورم کشور برای اولین بار تک رقمی شده و یا نرخ رشد حدود منفی ۷ درصد به نرخ رشد مثبت رسیده است که اینها بیشتر به معجزه شبیه است، آن هم در وضعیتی که در کنار انبوه مشکلات از جمله تحریمهای گسترده و ظالمانه، بهای نفت و میزان صادرات آن نیز به شدت کاهش یافته بود.
معاون حقوقی رییس جمهوری اظهار داشت: در کنار افزایش مشکلات در اثر بی تدبیری ها، عده ای کاسب تحریم نیز به بهانه دور زدن تحریمها سواستفاده های کلانی کردند و امروز این دولت وارث پرونده های بزرگی از پولهایی است که حتی معلوم نیست چه کسی آنها را برده است؟ از سوی دیگر باز هم بر اثر بی تدبیری مقادیر قابل توجهی سرمایه مردم، به خارج از کشور برده شد و با وجود اعلام وضع قوانین جدید که مصونیت دولتها را لغو می کرد و اطلاع یافتن رییس دولت قبل از این موضوع اما اقدام به موقعی برای بازگرداندن پول به داخل کشور انجام نشد تا اینکه این مبالغ بلوکه شد و حالا دولت تدبیر و امید اقداماتی برای بازگرداندن این پولها انجام داده که امیدوارم در این کارزار حقوقی موفق باشیم.
انصاری با اشاره به اینکه دولت یازدهم از ابتدا تحقق اقتصاد مقاومتی را مدنظر داشت، تصریح کرد: دولت در راستای تحقق خودکفایی و ایجاد امنیت غذایی که یکی از شاخصهای مهم اقتصاد مقاومتی است، اقدامات قابل توجهی انجام داده و در حالی که در سل ۹۲ فقط برای ۱۸ روز ذخیره گندم در کشور داشتیم، امروز و با وجود همین وضعیت نامساعد اقتصادی به ارث رسیده به دولت، بدون اینکه سطح زیر کشت افزایش یافته باشد، این میزان به ۱۸ ماه افزایش یافته و امسال حتی صادرات گندم نیز داشتیم.
وی خاطرنشان کرد: اقدامات دولت در عرصه افزایش تولید نفت و گاز و محصولات پتروشیمی فراتر از اقدام جهادی بوده و در این عرصه یک انقلاب واقعی رخ داده است. تولید و صادرات نفت کشور به فاصله یکسال از حصول برجام به میزان تولید قبل از تحریمها بازگشته و برداشت از میادین مشترک نفت و گاز یا به سطح برابر با همسایگان رسیده یا از میزان برداشت آنها پیشی گرفته است. همچنین دستاوردهای قابل توجهی در تولید بنزین یورو ۴، افزایش تولید فرآورده های نفتی و پتروشیمی داشتیم و با اقدامات دولت امسال پوشش گاز شهری در سراسر کشور به ۹۶ درصد می رسد.
معاون حقوقی رییس جمهوری گفت: برای اولین بار تراز بازرگانی کشور بعد از انقلاب اسلامی در سال ۹۴ مثبت شد. در زمینه مبارزه با قاچاق کالا نیز اقدامات مثبتی انجام شده و حجم قاچاق از ۲۵ میلیارد دلار به ۱۵ میلیارد رسیده و با اقدامات انجام شده تا پایان سال به زیر ۱۰ میلیارد می رسد.
انصاری با اشاره به اینکه در زمینه تعامل سازنده با جهان گامهای موثری برداشته شده است، افزود: در راستای تعامل سازنده با جهان به یک سند حقوقی محکم دست یافتیم که مایه افتخار است. به جرات باید گفت بعد از ملی شدن صنعت نفت کاری بزرگتر از برجام نداشته ایم و دستاوردهای برجام به مراتب از ملی شدن صنعت نفت بزرگتر بوده است.
وی اظهار داشت: درست است که همچنان برخی مشکلات در عرصه بین المللی برای فعالیت آزادانه اقتصادی فعالان کشورمان وجود دارد، اما مگر مشکلات ما با آمریکا با پرونده هستهای آغاز شده بود که با برجام تمام شود. برجام یک سند مستحکم حقوقی است که وقتی ادعایی درباره آن مطرح می شود، دیگر کشورها قبل از جمهوری اسلامی از آن حمایت می کنند و امروز شاهد نتایج آن در عرصه های کشتیرانی، مراودات اقتصادی، قراردادها و سرمایه گذاری ها و عرصه های دیگر هستیم.
معاون حقوقی رییس جمهوری تصریح کرد: همکاری دو شرکت بزرگ هواپیماسازی دنیا با ایران، آن هم به این شکل که بدون پرداخت یک ریال به ایران هواپیما بفروشند تا در بلند مدت پول آن از محل درآمد خود این هواپیماها پرداخت شود، نشان دهنده اعتماد آنها به بازار و آینده اقتصادی ایران است.
انصاری خاطرنشان کرد: دولت تدبیر و امید دیپلماسی نفتی موفقی نیز داشت و در شرایطی که کشورهای بزرگ تولید کننده نفت تصمیم گرفتند، میزان تولید نفت کاهش یابد، اما ایران توانست با وجود مخالفتهای قوی و جدی بر سهم و حق خود از بازار پافشاری کرده و این حق را به دست آورد تا به این ترتیب در کنار دیپلماسی موفق هسته ای، برگ زرین دیگری به کارنامه پرافتخار خود در حوزه سیاست خارجی بیافزاید.
وی گفت: امروز به لطف تلاشها و جانفشانی های نیروهای نظامی، امنیتی و انتظامی خدوم کشور، امنیت ایران از امنیت کشورهای اروپایی هم بالاتر است، اما ضمن تشکر و تقدیر از این بزرگواران باید در نظر داشت که برنامه ریزی و پشتیبانی از آنها هم کار لازم و بزرگی است که دولت با وجود همه سختی ها به خوبی از عهده آن برآمده است.
معاون حقوقی رییس جمهوری به دیگر اقدامات دولت یازدهم در عرصه های سلامت و بهداشت و ایجاد آرامش اقتصادی اشاره و اضافه کرد: حتی در عرصه سیاسی کشور نیز امروز آرامش برقرار شده و دیگر از دعواهای هر روزه قوا خبری نیست و ادبیات سیاسی کشور بهبود قابل توجهی یافته است. البته برخی ها دوباره سعی دارند فضای ابهام گویی و بگم بگم را احیا کنند، اما معلوم نیست حالا که دیگر کوه صبری مثل آیت الله هاشمی رفسنجانی نیست، می خواهند حملات و تخریبهای خودشان را متوجه چه کسی کنند؟
انصاری صمیمیت و صداقت با مردم، کمک به تاسیس حدود ۳ هزار شرکت دانش بنیان، تخصیص ۸ میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی به مهار و جمع آوری آبهای مرزی، خروج بانکها از وضعیت بحران، رونق گرفتن و تکمیل مسکن مهر و ایجاد آرامش در بازار کسب و کار را از دیگر اقدامات و دستاوردهای دولت تدبیر و امید ذکر کرد و اظهار داشت: در این دولت بدون استفاده از بودجه عمومی، انقلابی در عرصه ساخت راه و راه آهن به راه افتاده است.
وی تصریح کرد: درست است که در زمینه اشتغال و گرانی و ضعف معیشت مردم مشکلاتی وجود دارد اما حرکت کلی کشور به پشتوانه حمایت مردم و هدایتهای رهبر معظم انقلاب اسلامی رو به جلو و در حال پیشرفت است. این دولت برای حل همه این مشکلات برنامه دارد و در سخت ترین شرایط مالی کشور توانست سالانه ۷۰۰ هزار شغل ایجاد کند.
معاون حقوقی رییس جمهوری در بخش پایانی سخنانش با تجلیل از همدلی برادران اهل سنت و شیعه در استان هرمزگان و سراسر کشور، گفت: هرمزگان باید پایگاه توسعه کشور باشد. نباید در استان شاهد بیکاری باشیم چرا که این استان ظرفیت ایجاد اشتغال برای دیگر استانها را نیز دارد. هرمزگان با ظرفیتهای توسعه ای در زمینه صنایع، بنادر، بازرگانی، گردشگری، دریا، آبزیان و تعامل با همسایگان آینده ای سربلند دارد.
انتهای پیام
نظرات