به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، هیات انتخابات ونزوئلا ماه اکتبر تلاش اپوزیسیون برای برگزاری یک رفراندوم ضد نیکولاس مادورو، رئیسجمهوری ونزوئلا را ناکام گذاشت. این در حالی است که ونزوئلا به عنوان عضو اوپک، با بحران اقتصادی وحشتناک، کاهش محبوبیت دولتی و تمایل مردم برای شرکت در رفراندوم ضد دولتی دست و پنجه نرم میکند.
لوئیس آلماگرو، دبیرکل سازمان کشورهای آمریکایی تاکید کرد، انتخابات اصلیترین راه مقابله با کمبود شدید مواد غذایی و تورم نجومی ونزوئلا است.
این وزیر خارجه سابق اروگوئه گفت: تحولات کنونی دیگر جای تردیدی باقی نمیگذارد. ونزوئلا در حال نقض تمام مفاد منشور دموکراتیک است. انتخابات تنها راه حل واقعی است که باقی مانده است.
در واکنش به این سخنان وزیر امور خارجه ونزوئلا طی بیانیهای گفت: آلماگرو ریاست یک گروه راستگرای "فاشیستی" را بر عهده دارد که به شدت به ونزوئلا حمله می کند بدون آنکه اخلاقیات را رعایت کند.
انتهای پیام
نظرات