دکتر علی اکبر پورفتحالله در گفتوگو با ایسنا، درباره بودجه سازمان انتقال خون در سال ۹۶ گفت: متاسفانه ما دچار کملطفی بزرگی در سازمان مدیریت شدیم؛ به طوریکه سازمان مدیریت به درآمد سازمان انتقال خون به عنوان درآمد دولت نگاه میکند.
وی افزود: این درحالیست که معتقدیم اگر میخواهیم سازمان انتقال خون پویایی در کشور داشته باشیم، باید درآمد سازمان انتقال خون اختصاصی شده و صرف توسعه این سازمان شود. متاسفانه علیرغم اینکه دو سال با سازمان مدیریت در این باره صحبت کردیم و تمام ردههای سازمان مدیریت قبول کردند که دولت نباید به درآمد ناچیز سازمان انتقال خون به عنوان درآمد خودش چشم داشته باشد، اما این درآمد تبدیل به درآمد اختصاصی نشد.
طی ۲ سال گذشته اعتبار بازسازی تجهیزاتمان را دریافت نکردیم
مدیرعامل سازمان انتقال خون با بیان اینکه رقم درآمد اختصاصی ما مهم نیست، بلکه مهم انگیزشهای کاری است که این درآمد میتواند در مجموعه فراهم کند، گفت: این درآمد دست سازمان را باز میگذارد تا بتواند وارد فعالیتهای بیشتری شود. باید توجه کرد که ما ظرف دو سال گذشته اعتبار بازسازی و نوسازی تجهیزاتمان را دریافت نکردهایم و با هزار فرآیند مرتبط توانستیم بخشی از اقدامات عمرانی سازمان را پیش بریم.
پورفتحالله ادامه داد: این درحالیست که اگر درآمدمان اختصاصی بود، طبیعتا میتوانستیم در حوزههای عمرانی وارد شویم. این منطقیترین درخواست ما از سازمان مدیریت بود که عملا به آن پاسخ داده نشد و در مجلس هم با این استدلال که این موضوع روی درآمد دولت تاثیر میگذارد، عملا این کار صورت نگرفت و درآمدمان عمومی شد. در هر حال امیدواریم سازمان مدیریت در سال آینده نسبت به تخصیص مناسب همین درآمد عمومی اقدام کند که ما بتوانیم فعالیتهایمان را بهتر انجام دهیم.
وی درباره میزان درآمد اختصاصی سازمان انتقال خون گفت: درآمدمان ۱۳۰ میلیارد تومان است که ۹۰ میلیاردش به سازمان بازمیگردد و بقیه آن درآمد دولت است. در عین حال بودجه جاری سازمان هم برای سال ۹۶، ۱۲۰ میلیارد تومان است.
انتهای پیام
نظرات