• یکشنبه / ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ / ۱۵:۴۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 95122214418
  • خبرنگار : 71496

چاووش‌اوغلو:‌ تا زمانی که هلند عذرخواهی نکند به فشارها ادامه می‌دهیم

چاووش‌اوغلو:‌ تا زمانی که هلند عذرخواهی نکند به فشارها ادامه می‌دهیم

وزیر خارجه ترکیه در سفرش به فرانسه اعلام کرد،: تا زمانی که هلند بابت اقداماتش عذرخواهی نکند، به فشارها بر این کشور ادامه می‌دهیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت النشره، مولود چاووش‌اوغلو، وزیر خارجه ترکیه در کنفرانس مطبوعاتی در فرانسه اظهار داشت: آنکارا تا زمانی که آمستردام بابت اقدامش علیه فاطمه بتول صیان قایا، وزیر خانواده و امور اجتماعی ما عذرخواهی نکند، به فشارها بر این کشور ادامه خواهد داد.

چاووش‌اوغلو گفت:‌اقدام مسئولان هلند در ممانعت از ورود وزیر ترکیه به کنسولگری این کشور با توافقنامه‌های بین‌المللی در تعارض بوده و دشمنی با اسلام محسوب می‌شود و عذرخواهی مسئولان ترکیه‌ای بابت این اقدامات ناکام به تنهایی کافی نبوده و ما در پاسخ به این اقدامشان به سفیر این کشور در ترکیه اجازه ورود به کشور را نمی‌دهیم.

وزیر خارجه ترکیه افزود:‌ با مسئولان هلند گفتگو کردیم و به آنها گفتیم که اگر مساله انتخابات هلند است، ما این سفر را به تاخیر می‌اندازیم اما آنها قبول نکردند. اظهارات مسئولان هلند اظهاراتی "بی‌شرمانه" بودند، ما با برخی مسئولان اروپایی نیز گفتگو کردیم و آنها آنچه اتفاق افتاده را باور نکردند و آن را بسیار خجالت‌آور دانستند.

وی در ادامه تاکید کرد:‌ اروپا به سمت شرایطی شبیه به وضعیت پیش از جنگ جهانی دوم در حرکت است.

چاووش‌اوغلو با اشاره به اینکه آمستردام به اصول دیپلماسی پایبند نیست،‌ از اتباع ترکیه خواست تحت تاثیر برخی اقدامات تحریک‌آمیز قرار نگیرند.

چاووش‌اوغلو امروز (یکشنبه) برای سخنرانی در جمع اتباع ترکیه در شهر میتز در شمال شرق فرانسه  وارد این کشور شد.

وی صبح امروز تماس‌های تلفنی متعددی با برخی مسئولان اروپایی جهت بررسی مسایلی چون ممانعت هلند از سفرش به این کشور و اقدام دولت هلند علیه وزیر خانواده و امور اجتماعی ترکیه و ممانعت از ورود وی به کنسولگری ترکیه در شهر روتردام داشت.

خبرگزاری آناتولی ترکیه اعلام کرد،‌ چاووش‌اوغلو با آلان دونکان، مشاور وزارت خارجه انگلیس در امور اروپا و آمریکا و فدریکا موگرینی، مسئول امنیت و سیاست خارجه اتحادیه اروپا تماس‌های تلفنی داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۱۲-۲۲ ۱۸:۰۲

تركيه شعار مى دهد و كسی كه شعار تند مى دهد نه تنها كارى از دستش بر نمى آيد بلكه اگر اصرار بكند باعث خودزنى مى شود براى خود و ملت خود و با وضع خيلى بدى هم بايد ميدان را خالى كند! توانایی هلند برای اينكه تركيه را به زانو دراورد بيشتر از ترکیه هست. هلند سرمايه گذارى زيادى در ترکيه كرده و از طرفى تعداد زيادى از ترك ها در هلند هستنند و اگر سياست يك پاسپورت را هلند برای دو تابعیتی‌های ترکیه‌ای پياده كند، یکی از ضربه هاى كمر شكن به اقتصاد تركيه و مردم تركيه را وارد خواهد کرد. بقيه آن بماند كه چه راهكارهاى دیگری برای ضرب زدن دولت هلند به تركيه هست. پس شعار تند دادن نشانه ترس و خود زنى هست.

avatar
۱۳۹۵-۱۲-۲۲ ۱۸:۱۷

عدم اجازه برای ورود وزیر به کنسولگری... دشمنی با اسلام!!! اینها دیگه زده اند روی دست....!!!

avatar
۱۳۹۵-۱۲-۲۲ ۲۳:۲۷

سياست تركي

avatar
۱۳۹۵-۱۲-۲۲ ۲۳:۴۶

وای هلند بدبخت شد ، الان ترکیه دستور میده هلندیها حق نفس کشیدن ندارند و همه هلندیها در اثر خفگی میمیرند. خخخخ بچه میترسونن.