• شنبه / ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ / ۱۱:۴۰
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 95122113340
  • خبرنگار : 71263

اتحاد فولکس واگن با تاتا برای تولید خودرو در هند

اتحاد فولکس واگن با تاتا برای تولید خودرو در هند

شرکت خودروسازی آلمانی فولکس واگن و تاتا موتورز برای تولید مشترک قطعات و خودرو در هند همکاری استراتژیک خواهند داشت.

به گزارش ایسنا، بزرگ‌ترین تولیدکنندگان خودروی اروپا و هند در بیانیه مشترکی اعلام کردند: یک تفاهم‌نامه برای اشتراک گذاری تخصص دو شرکت در طراحی قطعات خودرو و حتی طراحی خودروهای مفهومی امضا کرده‌اند.

دراین بیانیه آمده است: همکاری با تاتا به گروه خودروسازی فولکس واگن امکان شناخت بیشتری از بازار هند و دانش تولید خودرو در این کشور فراهم می‌کند و در ادامه خاطر نشان شده که این شرکت درصدد گسترش تولید محصولاتش در هند است.

ماتیاس مولر، مدیرعامل فولکس واگن، اظهار کرد: این شرکت قصد دارد شرایطی را برای عرضه راه‌کارهای موبیلیتی مناسب برای بازارهای خودروی جدید و برخوردار از نرخ رشد سریع ایجاد کند.

در حالیکه مسیر ورود به چین به دلیل حضور فراگیر خودروسازان غربی دشوار است، اما هند همچنان فرصت‌های زیادی برای توسعه فراهم می‌کند.

به گفته فردیناند دودن هافر از مرکز تحقیقات خودروی آلمان، انتظار می‌رود فروش سالانه خودرو در هند از حدود سه میلیون خودرو در سال ۲۰۱۶ رشد دو برابری پیدا کرده و به بیش از شش میلیون دستگاه در سال ۲۰۳۰ افزایش پیدا کند.

حتی پیش از سال ۲۰۲۰، بازار خودروی هند بزرگ‌تر از بازار آلمان خواهد بود، اما به دلیل این‌که متوسط درآمدها در هند کمتر از چین است دومین کشور پرجمعیت جهان نیازمند رویکرد متفاوتی است. خریداران هندی خودروهای ارزان‌قیمت را ترجیح می‌دهند در حالی که رانندگان چینی علاقه‌ بیشتری به امکانات پیشرفته مانند برنامه‌های اینترنتی و قابلیت اتصال بی‌سیم دارند.

برند اسکودا که زیر مجموعه گروه فولکس واگن است و یک کارخانه در ایالات ماهاراشت را دارد در همکاری با تاتا پیشتاز بوده و جزییات یک شراکت را در ماه‌های آینده اعلام خواهد کرد.

علاوه بر کارخانه اسکودا در هند، فولکس واگن خودروهای برند خود را در مرکزی در شهر پونا و پایگاه‌های متعدد دیگری که به شرکت‌های مان و اسکانیا تعلق دارند، تولید می‌کند.

بر اساس گزارش خبرگزاری فرانسه، فروش این غول خودروسازی از زمانی که اقرار کرده با نصب یک نرم‌افزار غیرقانونی در ۱۱ میلیون خودروی دیزلی در سراسر جهان، کنترل‌های آلایندگی را دور زده، ضعیف شده است و این شرکت را وادار کرده به دنبال منابع جدید رشد باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha