به گزارش ایسنا، در سفر امروز معاون علمی رییسجمهور به اتریش به منظور امضای چند قرارداد همکاری در حوزههای مختلف علمی و فناوری، 5 قرارداد و تفاهمنامه همکاری در حوزههای مختلف علمی و فناوری به امضا رسید که دو قرارداد و تفاهمنامه آن در خصوص طراحی و تولید پلتفرم خودرو و همکاریهای فناورانه در حوزه مدیریت و توسعه پارکهای فناوری میان معاونت علمیوفناوری رییس جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و اقتصاد اتریش است.
امضای قرارداد همکاری در حوزه انرژیهای نو و نفت
در این سفر قرارداد و تفاهمنامه همکاری در حوزه انرژیهای نو و نفت میان وزارت نفت کشورمان و وزارت علوم، تحقیقات و اقتصاد اتریش به نیابت از وزیر نفت کشور و قرارداد همکاری در حوزه گردشگری به نیابت از رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری توسط معاون علمی و فناوری رییس جمهوری اسلامی ایران به امضاء رسید.
مهمتر از 4 قرارداد و تفاهمنامه یاد شده، امضای قراردادی است که در حضور ستاری و میترلهنر انجام شد که بر این اساس، قرارداد انتقال فناوری پیل سوختی اکسید جامد توسط کارگروه ایرانی متشکل از شرکتهای پارس رایزن، پژوهشگاه نیرو و ستاد توسعه فناوری انرژیهای نو منعقد شد.
دیدار ستاری با فعالان حوزه فناوری و اقتصادی دانشبنیان اتریش و نخبگان و ایرانیان مقیم اتریش
بر اساس اعلام روابط عمومی معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری، ستاری در این سفر با فعالان حوزه فناوری و اقتصادی دانشبنیان اتریش نیز دیدار میکند و از نزدیک در جریان برنامهها و فعالیتهای آنها در حوزه علم و فناوری قرار میگیرد.
از دیگر برنامههای روز اول این سفر، بازید دکتر ستاری از موسسه فناوری اتریش (AIT) است که در جریان این بازدید با فعالیتهای علمی و فناوری این موسسه آشنا میشوند.
در پایان برنامه کاری امروز، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و هیات همراه با نخبگان ایرانی و ایرانیان مقیم اتریش نیز دیدار میکنند و از نزدیک در جریان فعالیتهای آنها قرار میگیرند.
تشکیل «کارگروه فناوری های کارا» بین دو کشور ایران و اتریش
پرویز کرمی، مشاور معاون علمی رییسجمهور ضمن اعلام برنامههای امروز این سفر، از تشکیل "کارگروه فناوریهای کارا " بین دو کشور ایران و اتریش خبر داد و گفت: این دو کشور نقشه همکاریهای پنج ساله خود را تدوین کردهاند که از سال 2016 شروع شده و تا 2021 ادامه خواهد داشت که این سفر در راستای اجرای نقشه راه همکاریهای فناوری انجام شده است. گفتنی است یکی از اجزای مهم همکاری دو کشور در قالب نقشه راه مذکور تشکیل «کارگروه فناوریهای کارا» بین دو کشور است که مسؤولیت آن با معاونت علمیوفناوری رییسجمهوری است.
بر اساس این گزارش، در این سفر محمود شیخ زینالدین (معاون نوآوری و تجاریسازی فناوری)، منوچهر منطقی (دبیر ستاد توسعه هوایی و هوانوردی)، سعید سرکار (دبیر ستاد توسعه فناوری نانو)، پرویز کرمی (دبیر ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانشبنیان)، سیروس وطنخواه (دبیر ستاد توسعه فناوری انرژیهای تجدیدپذیر)، سید احمد رضا علائی طباطبائی (مدیرکل دفتر تبادل فناوری معاونت امور بینالملل معاونت علمی)، عبادالله مولایی (سفیر ایران در اتریش)، سیدعلی اکرمی فر (رییس مرکز همکاریهای فناوری و نوآوری ریاستجمهوری) و حسین احمدی (مدیر امور بینالملل این مرکز)، حمید بیات (معاون مدیرکل غرب اروپای وزارت امور خارجه) و بیش از 50 نفر از رؤسای شرکتهای دانشبنیان و فعالان حوزه فناوری کشور، دکتر ستاری را همراهی میکنند.
انتهای پیام
نظرات