• سه‌شنبه / ۳ اسفند ۱۳۹۵ / ۱۰:۵۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 95120301745
  • خبرنگار : 71496

گاف در گاف نخست‌وزیرهای اسرائیل و سنگاپور!

گاف در گاف نخست‌وزیرهای اسرائیل و سنگاپور!

بنیامین نتانیاهو در کنفرانسی مطبوعاتی در سنگاپور گاف داد. نخست وزیر سنگاپور نیز که می‌خواست سخنان همتای اسرائیلی‌اش را اصلاح کند خود نیز گاف دوم را داد تا نشان دهد اطلاعات تاریخی هردوی آنها ناامید کننده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فلسطین الیوم، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کنفرانس مطبوعاتی مشترکی با لی هسین لونگ، نخست وزیر سنگاپور دچار اشتباه شد و گفت: مفتخرم که به عنوان اولین نخست وزیر اسرائیل در سنگاپور حضور دارم.

در این لحظه هسین لونگ به نتانیاهو یادآوری کرد که اسحاق رابین،‌ نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی به عنوان اولین نخست‌وزیر  در سال ۱۹۹۳ به سنگاپور سفر کرده است.

اما شبکه ۱۰ تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی با اشاره به این گاف نتانیاهو تصریح کرد، گویا هر دو نخست وزیر اطلاعات قوی تاریخی ندارند، حاییم هرتزوگ، رئیس پیشین رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۸۶ میلادی سفری چند روزه به سنگاپور داشته است.

در این کنفرانس مشترک هسین لونگ با اشاره به حمایت کشورش از راه‌حل تشکیل دو کشور بر لزوم پایبندی به آن تاکید کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha