• چهارشنبه / ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ / ۰۷:۴۸
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 95112718882
  • خبرنگار : 80001

دبیر کانون انبوه‌سازان:

تولیدکنندگان مسکن در حال ورشکستگی هستند

تولیدکنندگان مسکن در حال ورشکستگی هستند

دبیر کانون انبوه‌سازان با بیان این‌که تولیدکنندگان مسکن در مسیر ورشکستگی قرار دارند گفت: پیش‌فروش به عنوان مهم‌ترین ابزار حوزه تولید مسکن به دلیل اصلاحات غیرکارشناسی، بدون کاربرد شده است.

فرشید پورحاجت در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در حوزه مسکن دو اقدام برای خروج از رکود الزامی است؛ اول این‌که نظام بانکداری به اصلاح خود بپردازد و سیستم پرداخت تسهیلات مسکن را مورد بازنگری جدی قرار دهد. دوم این‌که موانع تولید مسکن به صورت فوق‌العاده و فوری در مجلس مورد بررسی قرار گیرد.

وی افزود: اگر به رکود مسکن بی‌توجهی شود در آینده نزدیک مشکلات این حوزه دوچندان خواهد شد؛ زیرا با شرایط موجود، تولیدکنندگان و انبوه‌سازان در نهایت به مسیر ورشکستگی می‌روند که در آن صورت جایگزین کردن این فعالان در حوزه اقتصاد کشور بسیار سخت و دشوار است.

دبیر کانون انبوه‌سازان با بیان این‌که بحث پیش‌فروش ساختمان به عنوان مهم‌ترین ابزار حوزه تولید مسکن باید مجددا مورد بازنگری قرار گیرد، افزود: نمایندگان مجلس باید این موضوع را دنبال کنند. ما جلسات کارشناسی با مسوولان وزارت راه و شهرسازی برگزار کردیم که دغدغه‌های ما را پذیرفتند و ایرادات را قبول دارند. می‌گویند قانون باید اصلاح شود اما مشخص نیست چه چیزی پشت قانون قرار دارد که بعد از سه سال قانون پیش‌فروش اصلاح نمی‌شود.

پورحاجت تاکید کرد: حاضریم به عنوان فعالان حوزه مسکن در فضای تعامل، مشکلات این قانون را بگوییم. اگر قابلیت اجرا داشت آن موقع تمکین می‌کنیم. ولی واقعیت این است که این قانون هم اکنون قابل اجرا نیست. نمی‌توانیم قانون را به نحوی صافکاری کنیم یا شناسنامه فنی را بیرون بدهیم بعد بگوییم قانون اجرا شود.

وی با بیان این‌که مشکلات حقوقی و فنی بحث پیش فروش هنوز به قوت خود باقی است گفت: انتظار داشتیم در شرایطی که سیستم بانکی پاسخگوی نیاز مردم نیست و هزینه پول بسیار سنگین است حداقل‌ها را برای حوزه تولید مسکن در نظر می‌گرفتند. اما شاهدیم از یک سو فشار مالیاتی به توسعه‌گران مسکن وارد شده و از سوی دیگر ابزار پیش‌فروش را غیرکاربردی کرده اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۱۱-۲۷ ۰۹:۲۴

تولیدکنندگان مسکن لوکس، گران و احتکاری از طریق رانت و امتیازات زیر پوستی یکی از عوامل مهم رکود بازار و گرانی مسکن هستند. انبوه سازی هم راه و روش اقتصادی خودش رادارد. وقتی بیشتر نهادها و بانک ها تا اشخاص حقیقی ذی‌نفوذ وارد حوزه ساخت و ساز می شوند می شود همین کلاف سردرگم که می‌بینیم !