• سه‌شنبه / ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۴:۳۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 95112618552
  • منبع : نمایندگی خوزستان

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز مطرح کرد:

پذیرش نشدن موقت بیمار در برخی درمانگاه‌های تخصصی اهواز در پی قطعی آب و برق خوزستان

پذیرش نشدن موقت بیمار در برخی درمانگاه‌های تخصصی اهواز در پی قطعی آب و برق خوزستان

ایسنا/خوزستان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به مشکلات ایجاد شده در روز شنبه در استان خوزستان در پی قطع برق و آب گفت: قطعی برق در روز شنبه موجب شد که در برخی درمانگاه‌های تخصصی از اول صبح پذیرش بیمار انجام نشود.

دکتر مهران ورناصری در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که در تمام بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه جندی شاپور دیزل‌ ژنراتور و امکانات آب و برق اضطراری وجود دارد، اظهار کرد:‌ با تمهیدات انجام شده خوشبختانه روز شنبه(23 بهمن ماه) قطعی برق موجب نشد که در هیچ کدام از بیمارستان‌ها مشکل جدی ایجاد شود. همچنین تانکرهای ذخیره آب بیمارستان‌ها جوابگوی نیازهای آبی بیمارستان در زمان قطعی برق و آب بود.

وی افزود:‌ با این وجود قطعی برق در روز شنبه موجب شد که از اول صبح تا حدود ساعت 14 در یک یا دو درمانگاه تخصصی از جمله درمانگاه تخصصی گلستان اهواز پذیرش بیمار انجام نشود اما از ساعت 14 با وصل شدن برق، مجددا این درمانگاه‌ها فعالیت خود را از سر گرفتند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز عنوان کرد:‌ قطعی برق در روز شنبه در بخش درمان مشکل جدی ایجاد نکرد اما بیشترین مشکل در سیستم‌های اداری جهت صدور پروانه پزشکی و غیره بود که در این روز، سیستم اداری بیمارستان‌ها و مراکز ما به کل تعطیل شد.

ورناصری بیان کرد:‌ با وجود این‌که بحران ایجاد شده در روز شنبه در بخش درمان به خوبی کنترل شد اما قطعی برق طولانی‌مدت و بیش از 24 ساعت قطعا برای بخش درمان خطرناک خواهد بود.

وی ادامه داد:‌ هر چند با تمهیدات انجام شده و تجهیز بیمارستان‌ها به دیزل ژنراتور و تانکرهای ذخیره آب، آمادگی لازم برای مقابله با این بحران‌ها وجود دارد اما بحران‌های این‌چنین مانند روز شنبه موجب می‌شود تمرکز ما از بخش درمان به بحث تامین آب و برق معطوف شود و این موضوع خطرناک است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: اگر قطعی برق بیش از 24 ساعت طول بکشد، ممکن است در بخش درمان نیم پاسخگو باشیم. هر چند سال‌ها است که در بیمارستان‌های استان خوزستان برای بحث برق و آب اضطراری تمهیدات لازم را پیش‌بینی کرده‌ایم اما واقعا قطعی برق طولانی‌مدت برای بخش درمان می‌تواند خطرناک باشد.

وی افزود: همچنین ‌براثر پدیده گرد و غبار در روز پنج‌شنبه هفته گذشته در اهواز مراجعاتی به بیمارستان‌ها داشتیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha