هانیه ناصری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، مویز را از خانواده کشمش و جزو گروه میوهها دانست که بسیاری از افراد ترجیح میدهند به جای قند، چای خود را همراه با مویز میل کنند.
وی مزاج مویز را گرم و تر اعلام کرد و افزود: در طب سنتی خوراکیهایی مانند سکنجیبن، عناب و آب میوههای ترش مصلح مویز هستند.
این کارشناس طب سنتی با اشاره به خواص و فوایدی که مصرف مویز دارد، خاطرنشان کرد: مویز، هضم کننده غذا و گرم کننده تمام بدن بخصوص کلیه و مثانه است.
به گفته ناصری، مصرف حجم متعادلی از مویز می تواند باعث تقویت معده، کبد، کلیهها و مثانه شود.
وی معتقد است، همچنین مویز باعث باز شدن رگ های خونی هم میشود و مدر، ملین و محرک نیروی جنسی در افراد سردمزاج است.
این کارشناس ارشد طب سنتی مصرف مویز همراه با عسل را باعث افزایش فواید آن در بدن دانست و تاکید کرد: استمرار در مصرف مویز میتواند به افزایش حافظه، قدرت فهم، تسکین صفرا، دفع بلغم و اصلاح خلق و خو هم کمک کند.
ناصری مصرف مویز در ناشتا را نیز باعث حفظ سلامت دهان و دندان و همچنین خوشبو شدن دهان دانست.
وی به افراد توصیه کرد، هنگام خرید مویز انواع چاق، پرگوشت، شیرین و کم دانه آن را انتخاب کنند، زیرا مویزهای بسیار خشک، کم گوشت و پردانه، جزو بدترین انواع مویز هستند.
انتهای پیام
نظرات