• جمعه / ۳ دی ۱۳۹۵ / ۱۳:۳۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 95100301278
  • خبرنگار : 71132

نظر پزشکیان درباره فراکسیون ترک‌زبانان و شعار برخی هواداران تراکتورسازی

نظر پزشکیان درباره فراکسیون ترک‌زبانان و شعار برخی هواداران تراکتورسازی

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در واکنشی به انتشار ویدیویی از برخی هواداران تیم فوتبال تراکتور سازی گفت که بلند کردن پرچم یک کشور دیگر برای جامعه قومیتی ترک قابل قبول نیست.

مسعود پزشکیان در گفت‌وگو با ایسنا اظهارکرد: ما در حال نوشتن اساسنامه فراکسیون ترک زبانان در مجلس هستیم، البته قرار بود در هیات رئیسه مجلس هم آیین نامه ای درباره فراکسیون ها نوشته شود اما از نظر قانونی نمی توان جلوی راه اندازی این فراکسیون را گرفت.

وی افزود: ما هم معتقدیم هر حرکتی می تواند هم جنبه خوب داشته باشد هم جنبه بد. فراکسیون های قومیتی هم در واقع یک تیغ دو لبه هستند که هم می توانند مشکلات مملکت را حل کنند و هم می توانند مشکل جدید ایجاد کنند. ممکن است عده‌ای بخاطر برخی مشکلات از مسائل قومیتی بر ضد نظام، انقلاب و ارزش ها استفاده کنند اما اگر ما نتوانیم همین قومیت ها را به طرف ارزش‌ها بکشیم، ممکن است به مسیر دیگری کشیده شود و مسائلی مانند پان ترکیسم، پان کردیسم و پان عربیسم شکل می گیرد.

نماینده مردم تبریز در مجلس ادامه داد: من ویدیویی را دیدم که در مسابقه تراکتور سازی عده ای پرچم کشور دیگری را بلند کردند و شعارهای بی‌ربط می دادند که این اصلا قابل قبول نیست. جامعه قومیتی ترک هم چنین چیزی را قبول نمی کند.

نائب رئیس مجلس اضافه کرد: اگر نخواهیم حقوق طبیعی و قانونی را برای قومیت های مختلف اعم از ترک، کرد، لر، عرب و عجم قائل باشیم عده ای دیگر به اسم دفاع از حقوق آنها، آنها را به راهی که نباید می کشانند لذا معتقدیم باید در چارچوب قانون، حقوق همه قومیت ها مدنظر قرار گیرد تا بهانه به دست کسانی که منتظرند دعوای قومیتی راه بیندازند ندهیم.

نائب رئیس مجلس در پایان تصریح کرد: اگر این کار را نکینم قومیت ها تحریک می شوند در حالی که به اعتقاد من می توانیم همه قومیت های مختلف را در چارچوب قانون در کنار هم داشته باشیم و کسی حق ندارد به یک قومیت بی احترامی کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۱۰-۰۳ ۱۵:۳۹

این ره که تو میروی به تفرقه اندازان است.

avatar
۱۳۹۵-۱۰-۰۳ ۱۷:۰۷

کلمه ترک درست نیست و درست آن آذری است ! کلمه عجم درست نیست و درست آن فارس است ! کافی است به جوامع توسعه یافته نگاهی بیندازیم تا متوجه بشویم چه طیف گسترده ایی از انسانها با فرهنگ ها و گویش های مختلف با هم زندگی می کنند و بسیار موفق هستند آنگاه مقایسه کنیم با جامعه خودمون که هر روز یک نسخه برای جدایی قسمت های مختلف نوشته می شود و عده ایی نادانسته دنبال روی آن می باشند !

avatar
۱۳۹۵-۱۰-۰۳ ۱۷:۰۸

اقای پزشکیان دلیل این تفرقه و پافشاری بر فراکسیون ترک زبانان چیست؟ ایا این جز چند دستگی در کشور نتیجه دیگری دارد؟ امروز ترکها فردا عربها بعد بلوچ وکرد و ترکمنو... ... این کارها جز تفرقه چیزی عاید کشور نمیکند . به فکر درد مشترک ما مردم باشید که بیکاری و تورم و رکود وازدواج و.... است وهمه ملت ایران درگیر ان هستند.

avatar
۱۳۹۵-۱۰-۰۳ ۱۸:۲۹

بی نهایت ممنون

avatar
۱۳۹۵-۱۰-۰۳ ۱۸:۴۰

اقای پزشکیان تو را خدا بگذارید این ملت آسوده باشند برای مدتی دست از این کارها بردارید لطفا.