به گزارش ایسنا، نتایج مطالعه انجام شده روی ۱۰۰۰ فرانسوی نشان میدهد مصرف بیش از چهار وعده گوشت فرآوری شده در هفته خطرزاست.
به اعتقاد محققان وجود نگه دارنده نیتریت در گوشتهای فرآوری شده تاثیر منفی بر مجاری تنفسی دارد با این وجود کارشناسان این ارتباط را تایید نکرده و به دنبال انجام تحقیقات بیشتر هستند.
کارشناسان با بیان اینکه گوشت فرآوری شده با خطر ابتلا به سرطان مرتبط است به افراد توصیه میکنند که همواره رژیم غذایی سالم و متنوع را دنبال کنند. همچنین افراد برای حفظ سلامت خود نباید روزانه بیش از ۷۰ گرم گوشت قرمز و فرآوری شده مصرف کنند.
در این بررسی وضعیت سلامت و نوع خوراکی مصرفی ۱۰۰۰ نفر برای دورهای سه ساله مورد مطالعه قرار گرفت. نیمی از این افراد به بیماری آسم مبتلا بوده در حالیکه مابقی آنان سابقه ابتلا به آن را نداشتند.
محققان مشاهده کردند مصرف بیشتر گوشت فرآوری شده در میان مبتلایان به آسم موجب تشدید علائم بیماری در آنان میشود.
به گزارش شبکه خبری بی بی سی، با این وجود کارشناسان تاکید کردند که تغذیه تنها عامل در تشدید علائم آسم نیست و فاکتورهای مختلفی در زندگی هستند که میتوانند این بیماری را تشدید کنند.
انتهای پیام
نظرات