• یکشنبه / ۲۱ آذر ۱۳۹۵ / ۱۳:۱۰
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 95092112631
  • خبرنگار : 71498

کاهش ۳۴۷۴ مگاواتی پیک مصرف برق کشور

 کاهش ۳۴۷۴ مگاواتی پیک مصرف برق کشور

آمارها نشان می‌دهد پیک مصرف برق با ثبت عدد ۳۵ هزار و ۶۸ مگاوات در مقایسه با روز گذشته با افزایش ۳ هزار و ۴۷۴ مگاواتی روبرو شد.

به‌گزارش ایسنا، بر اساس آمارها پیک شبانه مصرف برق دیروز (شنبه) با ثبت عدد ۳۵ هزار و ۶۸ مگاوات نسبت به روز گذشته ۳ هزار و ۴۷۴ مگاوات افزایش نشان داد.

همچنین آمارها نشان می‌دهد پیک مصرف برق در این روز نسبت مدت مشابه سال گذشته با افزایش ۵ هزار و ۶۰۸ مگاواتی روبرو بوده است.

این گزارش می‌افزاید؛ در این روز پیک مبادلات روزانه برق با کشورهای همسایه یک هزار و ۸۲۹ مگاوات گزارش شد، که یک هزار و ۴۱۸ مگاوات آن صادر، و ۴۱۱ مگاوات آن وارد شده است.

آمارهای وزارت نیرو حاکی از این است که ذخیره نیروگاهی نیز در این روز معادل ۸ هزار و ۳۴۱ مگاوات گزارش شده که در مقایسه با مدت مشابه دیروز ۲ هزار و ۱۱۴ مگاوات کاهش داشته است.

مصرف برق صنایع در این روز با ثبت عدد ۳ هزار و ۹۳۴ مگاوات، نسبت به مدت مشابه روز گذشته با کاهش ۱۰۴ مگاواتی روبرو شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha