• دوشنبه / ۱۵ آذر ۱۳۹۵ / ۱۸:۴۵
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 95091508790
  • منبع : نمایندگی گیلان

سخنگوی فراکسیون میراث فرهنگی ‌وگردشگری مجلس:

صنایع دستی، پیوست فرهنگی محصولات ایرانی هستند

صنایع دستی، پیوست فرهنگی محصولات ایرانی هستند

سخنگوی فراکسیون میراث فرهنگی ‌و گردشگری مجلس با بیان این‌که «هم‌اکنون میزان ارزآوری و درآمد حاصله از صادرات صنایع دستی مطلوب نیست»، گفت: صنایع دستی به نوعی پیوست فرهنگی در کنار سایر محصولات تولید و صادر شده ایرانی به حساب می‌آید.

به گزارش ایسنا، ذبیح‌الله نیکفر، نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس با اشاره به اهمیت توسعه صادرات صنایع دستی کشورمان به سایر کشورهای دنیا، اظهار کرد: با توجه به قدمت ایران اسلامی و اشتیاق مردم دنیا برای خرید صنایع دستی کشورمان، متولیان این عرصه باید توسعه صادرات صنایع دستی را در دستور کار قرار دهند.

وی با تاکید بر این‌که «طبق نظر کارشناسان امروزه آماده نبودن زیرساخت‌ها برای توسعه صادرات صنایع دستی موجب بروز مشکلات در این عرصه شده است»، افزود: در نظر گرفتن سیاست‌هایی که منجر به حمایت از فعالان این عرصه می‌شود امری ضروری است و یکی از ملاک‌های تأمین زیرساخت‌ها به حساب می‌آید.

وی با بیان این‌که «سفارتخانه ها و رایزن‌های فرهنگی کشورمان در تمام نقاط دنیا باید نسبت به تبلیغ و معرفی ظرفیت‌ها و تولیدات صنایع دستی ایران اسلامی اهتمام بیشتری به خرج دهند»، گفت: در این میان می‌توان به کمک سفیران به‌منظور راه‌اندازی بازارهای جدید برای صادارت صنایع دستی فراهم کرد؛ البته دستگاه دیپلماسی می‌تواند با همکاری و تعامل دوجانبه کمک شایانی به تسهیل حضور تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنایع دستی کشورمان در نمایشگاه‌های بین‌المللی کند.

سخنگوی فراکسیون میراث فرهنگی ‌و گردشگری مجلس اظهار کرد: صنایع دستی به نوعی پیوست فرهنگی در کنار سایر محصولات تولید و صادر شده ایرانی به حساب می‌آید.

وی با بیان این‌که «هم‌اکنون میزان ارزآوری و درآمد حاصله از صادرات صنایع دستی مطلوب نیست و تا هدف اصلی فاصله وجود دارد»، ادامه داد: ارائه تسهیلات مالی و غیره می‌تواند موجب ایجاد انگیزه در بین فعالان این عرصه شود تا بتوان از این طریق درآمد حاصله را نیز افزایش داد.

وی خاطرنشان کرد: ارائه معافیت های مالیاتی و غیره نیز از دیگر راهکارهای ایجاد انگیزه و در نهایت دستیابی به ارزآوری بیشتر از طریق صادرات صنایع دستی به حساب می آید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha