به گزارش ایسنا، احمدی در همایش روز جهانی داوطلب با اشاره به اینکه سازمان جمعیت هلال احمر سازمانی است که در آن برای خدا و بشر تلاش می شود، گفت: این سازمان فارغ از قیل و قال های سیاسی فعالیت می کند.
وی با بیان اینکه دو میلیون نفر داوطلب فعال و غیرفعال در کشور وجود دارد، اظهار کرد: ایران در این زمینه برند محسوب می شود ولی لازم است که ما مجریان، بستر فعالیت را برای این گروه ها فراهم کنیم که در این صورت خیل جمعیت داوطلبین بیش از این خواهد بود.
دبیر کل جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه در برنامه پنج ساله جمعیت هلال احمر و سند چشم انداز، یکی از برنامه ها توجه به امور زیربنایی برای داوطلبان است، گفت: باید به ساختارها توجه و تغییرات لازم را در آن ایجاد کنیم.
احمدی با تاکید بر اینکه جمعیت هلال احنر قصد دارد امورات خود را بیش از پیش به مردم بسپارد، اظهار کرد: این کار تحت عنوان خانه های هلال اجرایی خواهد شد. قصد داریم در تمام روستاها خانه های هلال دایر کنیم البته برای این کار، نیاز نیست که لزوما ساختمان جدیدی احداث شود بلکه در مسجد، مدرسه و کتابخانه نیز میتوان این کار اجرایی شود. از همه اعضای روستاها دعوت می کنیم که عضو این خانه های هلال بشوند تا از این طریق هلال را توسعه دهیم.
دبیرکل جمعیت هلال احمر در ادامه با اشاره به اینکه ایجاد خانه های هلال باعث می شود اولین سفیران برای کمک، مردم خود منطقه باشد، اظهار کرد: خانه هلال به معنای آموزش همگانی است در این صورت شعار "هر خانواده یک امدادگر" محقق می شود.
به گفته احمدی، طرح خانه های هلال برای مدت شش ماهه به استان ها ابلاغ شده است. سه ماهی از ابلاغ آن می گذرد و هنوز به صورت آزمایشی است اما بعد از آن اصلاحاتی روی آن انجام خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه امداد و نجات به حکم قانون، ماموریت حاکمیتی بر عهده دارد، گفت: تمام زیربنای هلال احمر متکی بر مردم است. طبق لایحه 96 باید 42 درصد از حقالثبتی برای هلال احمر منظور می شد این ردیف در قانون مغفول مانده است. تقاضا دارم که نمایندگان مجلس به این ردیف توجه کنند که طبق قانون لحاظ شود.
انتهای پیام
نظرات