• یکشنبه / ۱۴ آذر ۱۳۹۵ / ۱۵:۴۲
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 95091407837
  • منبع : شهرداری تهران

عبدالهی:

هم افزایی شهرداری و سایر نهادها در اربعین بی‌سابقه بود

هم افزایی شهرداری و سایر نهادها در اربعین بی‌سابقه بود

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: امسال مراسم پیاده‌روی اربعین با تلاش و جهاد همه جانبه شهرداری تهران و سایر نهادها،‌ زیبنده‌تر برگزار شد.

به گزارش ایسنا، مجتبی عبدالهی، رئیس ستاد اربعین شهرداری در این خصوص؛ ضمن بیان اینکه این خدمات در راستای وظایف و مصوبات شورای شهر و وزارت کشور بوده،‌ افزود: امسال سومین سالی است که شهرداری به صورت گسترده و با تمام توان اقدامات گسترده‌ای انجام داده و در ستاد مرکزی اربعین نیز در وزارت کشور، در کنار سایر دستگاه های دخیل حضور مثمرثمری داشته است.

عبدالهی در ادمه از سیاستهای کلی برای حضور در امر خدمات رسانی در اربعین گفت: اصولمان و سیاست هایمان در این زمینه در چارچوب اصول و سیاست های خود جمهوری اسلامی است که به هر حال مردمی بودن مراسم اربعین حسینی از اصول و سیاست هایمان بوده و هست.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری درباره حضور این سازمان در مراسم اربعین و دستور العمل کلی نیز خاطرنشان کرد:‌ در وزارت کشور یک ستاد مرکزی وجود دارد که مشتمل بر 13 کمیته است ولی با توجه به نیازهای مبرم، یک کمیته به عنوان کمیته خدمات شهری اضافه شد که ماموریت‌های کمیته خدمات شهری مطابق با ماموریت های خود معاونت شهری در شهرداری هاست یعنی در واقع نظافت پاکیزگی و نورپردازی و روشنایی و فضای سبز از وظایفی است که در کمیته خدمات شهری وزارت کشور در ابلاغیه به شهرداری تهران سپرده شد.

بنا براعلام روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، وی افزود: پیش از شروع مراسم اربعین و تا چند روز پس از آن شهرداری به صورت مستمر در قالب 13 کمیته در داخل خاک عراق در شهرهای کوت، کربلا، نجف و در مرزهای ایران در سه مرز شلمچه، ‌مهران و چذابه با همکاری بسیار خوب سایر نهادها به خدمات رسانی به زائرین اقدام کرد و هم افزایی شهرداری و سایر نهادها در اربعین بی سابقه بود.

عبدالهی در عین حال یاد آور شد: حجم بالای مسافرین به عراق،‌ امکانات و زیرساخت های بیشتری می طلبد که هر ساله باتوجه به افزایش تجربیات دستگاه های دخیل،‌سعی می شود تا آنچه به زائرین ارائه می شود،‌مطلوبتر شود ولی باید این اصل همچنان در نظر گرفته شود که مراسم اربعین به ویژه پذیرایی از زائرین در قالب مردمی باقی بماند و دولت و سایرنهادها،‌ زیرساخت ها را به نحو گسترده تر و بهتری در سال های آینده ارائه دهند، هرچند در سال های اخیر، اقدامات خوبی انجام گرفته است.

وی با یادآوری گفتگوهایی پیش از این درباره ارائه گزارشی از خدمات رسانی به زوار و برخی سوء برداشتهای ایجاد شده گفت: در اینجا باید این نکته در نظر گرفته شود کار شهرداری مکمل اقدامات سایر نهادهای دولتی و عمومی است و شهرداری براساس وظایفی که به آن محول شده در مراسم اربعین حضور می یابد. این منکر خدمات رسانی سایر نهادها از جمله استانداری های خوزستان،‌ایلام، سپاه،‌آستان قدس رضوی،‌نیروی انتظامی و وزارت کشور نیست. این نهادها نیز توانستند کارنامه قابل قبولی از خود در اربعین برجای بگذارند.

معاون اجتماعی شهردار تهران در پایان گفت: مسئولان و دست اندرکاران باید این سفر را راحت کنند و هر کاری که می توانند باید انجام دهند. به اعتقاد من باید بین ایران و عراق توافق شود تا در زمان اربعین ویزا لغو شود. یا در زمان اربعین باید شرایط به گونه ای باشد که پاسپورت را بردارند. در نهایت باید، به فلسفه فرهنگی و به فلسفه پیاده روی اربعین توجه کنیم به موضوعات حاشیه ای پرداخته نشود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha