• سه‌شنبه / ۲۵ آبان ۱۳۹۵ / ۰۹:۳۲
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 95082517380
  • منبع : معاونت علمی ریاست جمهوری

علوم سلول‌های بنیادی برای ورود به مرز جهانی نیازمند کار گروهی است

علوم سلول‌های بنیادی برای ورود به مرز جهانی نیازمند کار گروهی است

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی گفت: استفاده روزافزون از سلول‌های ایمنی برای درمان انواع بیماری‌ها، تشکیل تیم برای دستیابی به فناوری‌های نوین را ضروری می‌کند.

به گزارش ایسنا،‌ امیر علی حمیدیه در همایش فصلی انجمن ایمونولوژی و آلرژی ایران با اشاره به اهمیت سیستم ایمنی و رشته ایمونولوژی و کاربرد این رشته در درمان طیف وسیعی از بیماری‌ها گفت: ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی بر اساس سندی که مصوب شورای انقلاب فرهنگی است، تشکیل شده است و در آن  طی یک سال اخیر به همراه تیم جدید،  فعالیت‌هایی از جمله جلسات کارگروه ایمونوسل تراپی، برگزاری اولین سمپوزیوم ایمونوسل تراپی و ... صورت گرفته تا در نهایت بتوانیم در این حوزه شاهد فناوری‌های نوین باشیم.

حمیدیه افزود: سند مصوب از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی شامل بخش‌های مختلف پزشکی بازساختی است و بخشی از آن مربوط به سلول‌های بنیادی بوده و شامل اجزای دیگری از جمله مهندسی بافت، ژن تراپی، ویرایش ژن،  ایمونوسل تراپی و... است.

علم سلول‌های بنیادی در مرز ورود به بازار جهانی است

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی معاونت علمی ریاست‌جمهوری با اشاره به مراکز تحقیقاتی فعال در حوزه سلول‌های بنیادی گفت: در دهه گذشته ایران به علوم پایه و اولیه سلولی دست پیدا کرده و هم‌اکنون بیش از 60 مرکز تحقیقاتی و پژوهشکده در حیطه سلول‌های بنیادی فعالیت می‌کنند و این علوم سلولی در حال ورود به بازار جهانی است.

وی افزود: استفاده روزافزون از سلول‌های ایمنی(DC NK T CELL) برای درمان بیماری‌ها، تشکیل تیم بالینی و پایه برای دستیابی به فناوری‌های نوین را ضروری می‌کند.

حمیدیه با مقایسه آزمایش‌های کلینیکال انجام شده در زمینه کاربرد DC و NK,T Cell  در درمان بیماری‌ها در کشورهای پیشرفته تصریح کرد: ایران نیز  در حوزه ایمونولوژی به این موضوع گرایش پیدا کرده است.

 وی در ادامه با خطاب قرار دادن دانشجویان دکتری خاطرنشان کرد:  هدف دانشجویان باید تولید محصول و نه فقط کارمند دولت شدن باشد.

حمیدیه در پایان با بیان اهمیت TCR و TIL و CAR T Cell در درمان بیماری‌ها، به بیان مزایای CAR T Cell داروی زنده و بدون نیاز به شناسایی توسط HLA، دارا بودن قابلیت مهندسی شدن و ... پرداخت و CAR T Cell‌ها را انقلاب آینده ایمونولوژی اعلام کرد.

بر اساس اعلام روابط عمومی معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری، همایش انجمن ایمونولوژی و آلرژی ایران با همکاری گروه ایمونولوژی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در  آبان ماه امسال در تالار ابن سینای دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha