• چهارشنبه / ۱۹ آبان ۱۳۹۵ / ۱۱:۱۴
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 95081913452
  • منبع : فضای مجازی

راهکاری برای مهار فرونشست‌ها در تهران

راهکاری برای مهار فرونشست‌ها در تهران

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، زلزله را همچنان بزرگترین تهدید تهران دانست و گفت: برای مهار فرونشست‌ها می‌توان در ساختمان‌هایی که احداث می‌شود چاه‌های جذبی ایجاد کرد تا آب باران در آن جمع‌آوری و جذب زمین شود.

به گزارش ایسنا، اسماعیل نجار در گفت‌وگو با «شهر فردا»، با اشاره به اینکه تهران در حال حاضر به غیر از پدیده زلزله که به‌شدت این کلانشهر را تهدید می‌کند با دو پدیده فرونشست و فروریزش نیز روبه‌رو است، اظهار کرد: مهمترین معضل و مشکل تهران در حال حاضر گسل‌هایی است که در تهران وجود دارد و هر لحظه زلزله ناشی از آن تهران را تهدید کرده و ممکن است حادثه‌ای ناگوار و پیش‌بینی‌نشده رخ دهد.

معاون وزیر کشور ادامه داد: در کنار این موضوع، پدیده فرونشست نیز که در اثر برداشت‌های بی‌رویه آب‌های زیرزمینی به وجود آمده نیز تهران را تهدید می‌کند.

وی ادامه داد: در حال حاضر غیر از کاهش ذخایر آب زیرزمینی، مشکل اینجاست که آبی نیز در حال حاضر به خاک تهران نفوذ نمی‌کند. ساخت سیستم‌های جمع‌آوری فاضلاب و همچنین سطح شهر تهران که از آسفالت و سیمان پوشانده شده، کاملا جلوی نفوذ آب به زمین را گرفته است.

نجار خاطرنشان کرد: در حال حاضر در دانشگاه تربیت مدرس و سازمان اکتشاف و زمین‌شناسی تحقیقاتی در زمینه علل این پدیده و راهکار مهار آن در حال انجام است و پیشنهاد تخصیص اعتبار برای تحقیقات در مورد فرونشست‌ها به دولت ارائه شده است.

وی در مورد راهکارهای جلوگیری از فرونشست‌های بیشتر نیز گفت: یکی از راه‌ها این است که تلاش کنیم آب باران را در سطح تهران به شکلی جذب زمین کنیم. برای این کار می‌توان در ساختمان‌هایی که احداث می‌شود چاه‌های جذبی ایجاد کرد تا آب باران در آن جمع‌آوری و جذب زمین شود. همچنین از فضای پارک‌ها و برخی معابر برای نفوذ آب به زمین می‌توان استفاده کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۰۸-۲۱ ۱۷:۰۹

حیاط منازل به جای کاشی و سنگ و موزاییک با اجر خشتهای قدیمی یا شن و ماسه فرش بشن یا با بتونهای تازه اختراع شده ای که اب را کامل عبور میده .این بتونها را به لحاظ استحکام زیادشون میشه جایگزین اسفالت خیابانها هم کرد و از ایجاد گرمای اصافه در تابستان هم جلوگیری میشه که خودش مزید بر صرفه جویی در اب و برق سوخت میشه .اینها همه مثل زنجیر به هم وصلند .باید زودتر جنبید چون فردا هم دیره. در یوتیوب بگردید فیلمشو پیدا میکنید