به گزارش ایسنا، در این نشست دو هفتهای که از روز دوشنبه (17 آبان) آغاز شده، قرار است ۲۰ هزار شرکتکننده بر سر قوانین جدیدی برای محدود کردن گرما در کره زمین با یکدیگر به توافق برسند.
این در حالیست که دونالد ترامپ، نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تغییرات اقلیمی را شوخی احمقانهای خوانده و اظهار داشته در صورت پیروز شدن این توافق را بر هم میزند.
توافقنامه پاریس که دسامبر سال گذشته توسط ۱۹۳ کشور جهان در پایتخت فرانسه به امضا رسید اکنون یک قانون بینالمللی است و حداقل توسط ۵۵ کشور که بیش از ۵۵ درصد انتشار آلایندههای جهانی را برعهده دارند به تصویب رسیده است.
این توافق جهانی پس از سالها مذاکرات بیسرانجام به دست آمد که بر اساس آن قرار است دمای جهانی در پایان این قرن کمتر از دو درجه سانتی گراد افزایش پیدا کند.
به گزارش شبکه خبری بی بی سی، کشورهای مختلف برنامهها و اقدامات خود برای کاهش انتشار گازهای گلخانهای و گسترش انرژیهای تجدیدپذیر را ارائه کردهاند هر چند بسیاری از جزئیات در مورد چگونگی تایید شدن این برنامهها مبهم باقی مانده است. این موضوع، یکی از وظایفی است که مذاکره کنندگان حاضر در نشست مراکش طی دو هفته آینده با آن روبرو هستند. هر چند روزهای نخست این مذاکرات تحتالشعاع نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات