• پنجشنبه / ۲۹ مهر ۱۳۹۵ / ۱۱:۱۵
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 95072917551
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

کمک ۲۰۰میلیارد ریالی مردم خراسان‌جنوبی به بازسازی عتبات عالیات‌

کمک ۲۰۰میلیارد ریالی مردم خراسان‌جنوبی به بازسازی عتبات عالیات‌

ایسنا/خراسان جنوبی ‌مسئول فرهنگی ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی گفت: از ابتدای تأسیس ستاد تاکنون مردم این استان ۲۰۰ میلیارد ریال به بازسازی عتبات مقدسه کمک کرده‌اند.

‌به گزارش ایسنا، محمد محسنی‌ عصر گذشته (28 مهرماه) در کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین حسینی با بیان اینکه مأموریت اسکان وتغذیه زائران اربعین با ستاد بازسازی عتبات عالیات است، اظهار کرد: خراسان‌جنوبی علی رغم تمامی محرومیت‌ها، در کمک به بازسازی عتبات مقدسه رتبه اول کشور را دارد.

وی با اشاره به اینکه خراسان جنوبی از ابتدای تأسیس ستاد مبلغ ۲۰ میلیارد تومان به بازسازی عتبات مقدسه کمک کرده‌اند، افزود: تعهد استان برای بازسازی عتبات عالیات امسال سه میلیارد تومان بوده که خوشبختانه تا کنون دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان محقق شده است.

مسئول فرهنگی ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی با اشاره به اینکه امسال خراسان‌جنوبی موکب‌هایی در شهر مقدس کاظمین خواهد داشت، گفت: ۱۴ موکب با عنوان موکب‌های متحده خراسان‌جنوبی در مسیر کاظمین به کربلا به زائران خدمت‌رسانی خواهند کرد.

محسنی با بیان اینکه موکب‌های استان باید در طول شبانه روز اسکان و پذیرایی از ۲۰ هزار زائر را داشته باشد، اظهار کرد: آداب زیارت و نحوه تعامل با میزبان باید در دستور کار زائران قرار گیرد.

حجت الاسلام امیر مسعود حاجی ابراهیمی، مسئول طرح یاوران معنوی ستاد مرکزی اربعین حسینی نیز با بیان اینکه کار ستاد اربعین از سال ۹۳ به وزارت کشور واگذار شده است، اظهار کرد: در حال حاضر ستاد اربعین ۱۴ کمیته دارد که یکی از این کمیته‌ها کمیته فرهنگی و آموزشی است.

وی با اشاره به اینکه حوزه عملیاتی کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین بدنه جامعه و آموزش از مبدأ و چهره به چهره است، گفت: هدف اصلی این کمیته انتقال تمامی مطالبی است که در حوزه اربعین باید به مردم گفته شود.

مسئول طرح یاوران معنوی ستاد مرکزی اربعین حسینی با بیان اینکه جریان اربعین که جریانی مردمی است را نباید دولتی کرد، افزود: مقام معظم رهبری بر اینکه هیچ ارگان و نهادی به صورت مستقل در عراق حضور پیدا نکند تاکید ویژه‌ای داشته‌اند.

وی با اشاره به اینکه بخشی از خادمین موکب‌های عراق اهل تسنن هستند و فارسی را نیز یاد دارند، تصریح کرد: باید مردم را به سمتی سوق دهیم که حاکمیت کشور عراق را با تمام دیدگاه‌های خاص محترم شمارند.

حاجی ابراهیمی با تاکید بر اینکه‌ شان و منزلت مرجعیت در کشور عراق باید رعایت شود، بیان کرد: باید در این راستا یک بلوغ فکری و رسیدگی خاص انجام شود.

وی ‌عنوان کرد: باید یک چرخه اقتصادی جهت دار بین کشور عراق و ایران ایجاد شود.

مسئول طرح یاوران معنوی ستاد مرکزی اربعین حسینی با اشاره به اینکه متاسفانه رنگ شهر بیرجند رنگ ماه محرم و صفر را ندارد، تصریح کرد: این کار در حیطه شهرداری است و شهرداری باید با نصب بنرها حال و هوای شهر را حسینی کند.

وی با بیان اینکه باید جریانی فرهنگی را در راستای مصوبات وزارت کشور تقویت کنیم، افزود: اگر ساماندهی جریانات را در ایام اربعین نداشته باشیم، در انعکاس و بازگشت‌های جریانات اربعین عقب می افتیم.

حاجی ابراهیمی با اشاره به اینکه سامان دهی زائران در بحث نماز جماعت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، اظهار کرد: آداب زیارت و تشویق مردم کشورهای دیگر به قرآن و نماز جماعت را باید در دستور کار قرار دهیم.

وی با اشاره به اینکه اربعین به یک نقطه طلایی جریان ساز جهانی تبدیل شده است، گفت: اربعین اگر برای جامعه اسلامی فرصت است برای دشمن نیز فرصتی است و فرصت دشمن تهدیدی برای کشورهای اسلامی محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه ترمیم و هم جهت شدن با کشور عراق نیازمند زمان است، بیان کرد: مردم همانطور که در زمینه نذورات خوراکی بسیار فعال عمل می‌کنند، باید به سمت نذورات فرهنگی نیز حرکت کنند.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha