• دوشنبه / ۲۶ مهر ۱۳۹۵ / ۱۶:۵۹
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 95072615543
  • خبرنگار : 71368

غیبت 23 عضو در پیاده‌روی نمادین شورایی‌ها

غیبت 23 عضو در پیاده‌روی نمادین شورایی‌ها

8 تن از اعضای شورای شهر به دعوت رییس کمیته میراث فرهنگی، از میدان ولیعصر تا سه راه جمهوری پیاده‌روی کرده و علاوه بر ترویج و تبلیغ فرهنگ پیاده‌روی، در جریان مشکلات کسبه و مردم این راسته قرار گرفتند.

به گزارش ایسنا، عصر امروز جمعی از اعضای شورای شهر تهران به دعوت از ریاست کمیته گردشگری و میراث فرهنگی به مناسبت روز تربیت بدنی از میدان ولیعصر تا سه راه جمهوری پیاده‌روی کردند.

احمد حکیمی‌پور رییس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر تهران که این برنامه با دعوت وی از تمام اعضای شورای شهر انجام گرفته بود، گفت: این پیاده‌روی به بهانه روز پیاده‌روی و همراهی با مردم و دیدن واقعیت‌های شهر انجام شد.

رییس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر تهران با بیان اینکه باید بسترهای پیاده‌روی برای مردم ایجاد شود، گفت: شهرداری باید بهسازی پیاده‌روها را در دستور کار قرار دهد چراکه مشخص است پیاده‌روها برای مردم آماده نیست.

احمد دنیامالی، رییس کمیته حمل و نقل شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه مناسب‌سازی تمامی معابر باید در دستور کار قرار گیرد، گفت: اولویت ما در شهرسازی انسان‌ها باشند و تا زمانی که نگاه ما از ماشین محور بودن به انسان‌محور شدن تغییر نکند، نمی‌توانیم فضا و معابر را برای تردد انسان‌ها آماده کنیم.

رییس کمیته حمل و نقل شورای شهر تهران با بیان اینکه شهرها باید انسان‌ها محور باشند اما متاسفانه امروزه همه چیز برای خودروها آماده است، گفت: اقدامات خوبی در حوزه حمل و نقل عمومی در شهر تهران انجام شده است اما متاسفانه هنوز فاصله زیاد است و باید برای پیشبرد اهداف سرعت بیشتری داشته باشیم، هرچند که آنقدر تکالیف انباشته شده و جمعیت خودروها زیاد است که به نظر می‌رسد انجام این مهم زمان‌بر است.

مرتضی طلایی نایب رییس شورای شهر تهران که از میانه راه به اعضای پیاده شورای شهر ملحق شد، گفت: برگزاری اینگونه مراسم‌ها، ارتباط و تعامل مردم و برنامه‌ریزان شهری را افزایش می‌دهد.

وی با بیان اینکه همه اعضای شورای شهر تهران کم و بیش به مشکلات شهری واقف هستند، گفت: برگزاری اینگونه برنامه‌های مشترک باعث می‌شود که اعضا ذهنیت یکسان و مشترکی از مشکلات به دست بیاورند.

نایب رییس شورای شهر تهران با اشاره به مشکلات این راسته (میدان ولیعصر تا سه راه‌جمهوری) گفت: دستفروشی، سدمعبر، مشکلات کسبه، عدم بهسازی معابر و... مشکلات این راسته هستند که آشنایی جمعی از اعضای شورای شهر تهران با این مشکلات می‌تواند ما را در زمان تصمیم‌گیری لوایح کمک کند هرچند که باید برای رفع مشکلات اقدامات عاجلی صورت گیرد.

طلایی با بیان اینکه برای حل مشکلات مردم، باید علاوه بر خود مردم، شهرداری تهران و شورای سیاست‌گذار نیز وارد میدان شود، گفت: امیدواریم با کمک و همراهی هرچه بیشتر مردم با مدیریت شهری، شاهد رفع مشکلات باشیم.

در ادامه محمد سالاری رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران با بیان اینکه متاسفانه حرکت اتومبیل بر پیاده‌رو غلبه کرده است، گفت: اساسا یکی از چالش‌های شهرها، کم تحرکی است که ناشی از کمبود فضاهای ورزشی و پیاده‌راهی است.

رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران با بیان اینکه حضور نمایندگان مردم قطعا موجب ایجاد نهضت پیاده‌روی و پیاده‌راه‌سازی می‌شود، گفت: البته باید برای ایجاد این فرهنگ برنامه‌ریزی‌های گسترده‌ای صورت گیرد و بسترسازی لازم انجام شود. هرچند اقدامات زیادی صورت گرفته اما این اقدامات در حوزه بزرگراه‌سازی و اتوبان‌سازی بوده که نه تنها موجب حل معضل ترافیک نشده بلکه انبوهی از اتومبیل‌ها را راهی خیابان کرد.

به گزارش ایسنا، در ادامه رحمت‌الله حافظی رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با بیان اینکه دعوت با هدف ترویج فرهنگ عمومی پیاده‌روی بوده اما در حاشیه آن اعضا فرصت برقراری ارتباط مستقیم با مردم را به دست آورده‌اند، گفت: با مردم صحبت کرده و متوجه شدیم مردم این راسته از حیوانات موذی، سد معبر موتورسیکلت‌ها که عمدتا راه پیاده‌رو را بسته‌اند و دستفروشان گلایه دارند که باید برای آنها چاره‌اندیشی کرد.

وی با انتقاد از نما و منظر شهری در این راسته گفت: نمای شهر در این منطقه با هیچ منطقی سازگار نیست.

رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با اشاره به ازدحام، ترافیک و آلودگی همیشگی هوا، در این منطقه گفت: چرا باید موتورسیکلت با سوخت فسیلی تولید شود در حالی که دانشجویان دانشگاه شریف موتورسیکلت برقی با بهترین کیفیت و کمترین هزینه ساخته اما از آنها حمایت نمی‌شود.

به گزارش ایسنا، اقبال شاکری رییس کمیته عمران شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه معابر علی‌الخصوص پیاده‌روها باید بهسازی شوند، گفت: متاسفانه سد معبر موتورسیکلت‌های کسبه و مراجعه‌کنندگان به مراکز تجاری این راسته سبب شده که عابران پیاده نتوانند از پیاده‌راه استفاده کنند.

همچنین محمد حقانی رییس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه راسته خیابان ولیعصر ، محور اقتصادی، فرهنگی، تاریخی و... است گفت: امیدوارم این محور به پیاده‌راه تبدیل شود و با توسعه حمل و نقل عمومی و نوین، همچون LRT شرایط به گونه‌ای فراهم شود که این محور از شر خودروها خلاص و انسان‌محور شود.

رییس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران درخصوص وضعیت درختان ولیعصر با بیان اینکه شهرداری هیچ درختی در این خیابان را قطع نکرده اما شرایطی به وجود آورده که درختان در این خیابان از بین بروند، گفت: بلندمرتبه سازی در دو طرف خیابان ولیعصر باید ممنوع شود.

به گزارش ایسنا، با وجود آنکه احمد حکیمی‌پور در جلسه روز یکشنبه جلسه شورای شهر تهران از تمامی اعضای شورا در صحن علنی دعوت کرد که در این پیاده‌روی شرکت کنند اما تنها 8 عضو شورای شهر از جمله ابوالفضل قناعتی، احمد دنیامالی، رحمت‌الله حافظی، محمد سالاری، محمد حقانی، مرتضی طلایی، اقبال شاکری و حکیمی‌پور در این پیاده‌روی حضور داشتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha