• شنبه / ۲۴ مهر ۱۳۹۵ / ۱۵:۴۶
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 95072413726
  • خبرنگار : 71496

هلاکت ۱۰۰ تروریست در حمله انتقام‌جویانه ارتش مصر به تکفیری‌ها در سیناء

هلاکت ۱۰۰ تروریست در حمله انتقام‌جویانه ارتش مصر به تکفیری‌ها در سیناء

ارتش مصر دربیانیه‌ای از حملات هوایی سه ساعته به پایگاه‌های داعش در استان سینای شمالی خبر داد. این حمله ظرف کمتر پس از ۲۴ ساعت از کشته شدن ۱۲ نظامی مصری توسط تکفیری‌ها انجام شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز عربی، ارتش مصر در بیانیه‌ای اعلام کرد که در راستای انتقام‌گیری از کشته شدن ۱۲ نظامی این کشور توسط تکفیری‌ها درکمتر از ۲۴ ساعت پایگاه‌های آنها شناسایی شده و بامداد امروز شنبه به مدت سه ساعت تمام هدف حملات هوایی قرار گرفت.

دراین بیانیه آمده است، در این حمله هوایی مناطق استقرار تروریستی‌ها و نیز اماکن انبار اسلحه و مهمات آنها در العریش، رفح و شیخ زوید هدف قرار گرفت و هفت خودروی زرهی آنها به شکل کامل منهدم شدند. علاوه بر این ۱۰۰ تن از تکفیری‌ها و نیروهای همدستشان در این عملیات کشته و حدود ۴۰ تن دیگر شدند.

سخنگوی نظامی مصر روز جمعه اعلام کرد که در جریان درگیری‌ها در منطقه بئر العبد واقع در سینای شمالی ۱۲ نیروی ارتش و ۱۵ تکفیری کشته شدند. همچنین تعدادی نیز از هر دو طرف زخمی شدند.

گروه تروریستی موسوم به "ولایت سینا" وابسته به داعش، مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha