• دوشنبه / ۱۹ مهر ۱۳۹۵ / ۱۱:۲۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 95071911686
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

مدیرکل امور اتباع و مهاجران خارجی استان:

اتباع دارای کارت طرح آمایش یازدهم بیمه سلامت می‌شوند

اتباع دارای کارت طرح آمایش یازدهم بیمه سلامت می‌شوند

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل دفتر امور اتباع و مهاجران خارجی خراسان رضوی گفت: اتباع و پناهندگان خارجی دارای کارت طرح آمایش یازدهم می‌توانند از امکانات بیمه سلامت ایران برخوردار شوند.

به گزارش ایسنا، محمد عجمی در نشست خبری مشترک باحضور مدیرکل بیمه سلامت استان، کمیساریای عالی پناهندگان در مشهد و نماینده دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره طرح 5 ماهه بیمه سلامت اتباع خارجی اظهار کرد: همواره یکی از دغدغه‌های مسئولان کشور این بود است که اتباع از یک نظام بیمه‌ای برخوردار شوند، امسال با همت جمهوری اسلامی ایران قرارداد 4 جانبه‌ای بین وزارت کشور، وزارت بهداشت و درمان، کمیساریای عالی پناهندگان در ایران منعقد شد و در پی آن به نمایندگی این دستگاه‌ها در مشهد ابلاغ شده که اتباع دارای کارت آمایش یازدهم از دفترچه بیمه سلامت ایران برخوردار شوند.

وی با بیان اینکه برای سال جاری این بیمه 5 ماهه خواهد بود، افزود: بیماران خاص و اقشار آسیب‌پذیر که مورد تایید دستگاه‌های مسئول قرار گیرند به صورت رایگان بیمه سلامت خواهند شد، اما به صورت کلی این بیمه شامل دارندگان کارت آمایش مرحله یازدهم می‌شود.

عجمی خاطرنشان کرد: اتباعی که دارای کارت هستند از امروز می‌توانند با مراجعه به دفاتر کفالتی که مدارک خود را از آن دفاتر دریافت کردند، روند تکمیل فرم و قرارگرفتن تحت پوشش بیمه را آغاز کنند و دفاتر پیشخوان با دریافت مدارک مورد نیاز در کمتر از 48 ساعت کاری دفترچه بیمه سلامت را تحویل آنها خواهند داد.

مدیرکل امور اتباع و مهاجران خارجی استان ادامه داد: اتباع خارجی دارای کارت آمایش مرحله یازدهم با دریافت دفترچه سلامت می‌توانند تا تاریخ 6 اسفند 95 با مراجعه به مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و شهرستان‌ها از امتیازات دفترچه و خدمات درمانی برخوردار شوند.

وی با اشاره به اینکه اقشار آسیب‌پذیر توسط اداره کل اتباع، بیمه سلامت و کمیساریای عالی پناهندگان شناسایی شده‌اند، گفت: تلاش ما بر این است که پس از پایان اعتبار دفترچه‌های بیمه برای تمدید دفترچه‌ها اقدامات لازم انجام شود، اما این تصمیم منوط به تصمیم دستگاه‌های مربوطه در تهران است.

عجمی با تاکید بر اینکه امیدوارم پس از پایان این طرح، تفاهم نامه‌ها جهت تمدید طرح و ادامهدار بودن آن منعقد شود، تصریح کرد: ما از سال گذشته تلاش داشتیم که از ابتدای سال 95 این طرح اجرایی شود، اما این طرح یک طرح بین‌المللی است و پس از توافق بین‌المللی باید دستگاه‌های داخلی مانند وزارت کشور و وزارت بهداشت و درمان سازوکار لازم را فراهم کنند، اما با اینکه در اجرای این طرح تاخیر ایجاد شده ولی برای اولین بار است که یک بیمه دولتی از پناهندگان حمایت می‌کند.

توشی سوکی کاواچی، رئیس دفتر مشهد کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان، طرح بیمه سلامت را یک فرصت استثنایی و ویژه دانست که پناهندگان افغانی و عراقی از مزایای آن در ایران در صورت داشتن مدارک معتبر مورد تایید کشور ایران برخوردار می‌‍شوند.

وی افزود: شرکت در طرح بیمه سلامت در حقیقت سبب ایجاد یک طرح حمایتی برای خانواده‌ها و فرزندان است برای همین با برنامه‌ریزی و شرکت در این طرح می‌توان پناهندگان را در برابر حوادث و هزینه‌های درمانی بیمه کرد، دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل برخی از هزینه‌های این طرح را پرداخت کرده است لذا این نهاد در خارج از چارچوب طرح هزینه درمانی را برای پناهندگان پرداخت نخواهد کرد.

علیرضا رمزی، مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی در ادامه این نشست اظهار کرد: 897 هزار نفر اتباع و مهاجران خارجی در ایران مشمول طرح پوشش بیمه سلامت هستند که از این تعداد137  هزار و 29 نفر در خراسان رضوی سکونت دارند. باعث افتخار ما است که به همراه دانشگاه علوم پزشکی در سال جاری خدمات درمانی به پناهندگان افغانی و عراقی ارائه کنیم.

رمزی با بیان اینکه استان خراسان رضوی پس از تهران در حوزه حضور اقشار آسیب‌پذیر اتباع خارجی رتبه دوم را دارد گفت: از کل جمعیت اتباع و مهاجران خارجی تحت پوشش طرح بیمه سلامت در خراسان رضوی 22 هزار و 500 نفر آسیب پذیر و 140 نفر بیمار خاص هستند که به صورت رایگان بیمه می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه برخلاف سال گذشته برای همه افرادی که مدارک معتبر دارند دفترچه پوشش بیمه‌ای صادر خواهد شد، گفت: خدمات بیمه‌شدگان اتباع و مهاجران خارجی در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی ارائه می‌شود و شامل خدمات سرپایی، بستری، دارویی و ویزیت در کلینیک‌های بیمارستانی است، پناهندگانی که دفترچه بیمه را دریافت کنند می‌توانند از تمام خدمات درمانی دانشگاه‌ علوم پزشکی در سطح استان استفاده کنند.

رمزی ادامه داد: 25 بیمارستان به صورت کلی در سطح استان به اتباع خدمات ارائه خواهند کرد که از این تعداد 13 بیمارستان در  مشهد و 12 عدد در شهرستان‌ها قرار دارد، همچنین 13 مرکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی در سطح استان به این افراد خدمات‌رسانی خواهند کرد.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی ادامه داد: سال گذشته 9 هزار و 788 هزار تبعه و مهاجر خارجی در خراسان رضوی زیر پوشش خدمات بیمه سلامت قرار گرفتند که هزینه‌ای بالغ بر 3 میلیارد برای این اقدام صرف شد.


انتهاي پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha