به گزارش ایسنا، امیر علی حمیدیه، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی در مراسم راهاندازی این شورا ضمن اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت علوم نوین در کشور خاطرنشان کرد: جهش در این زمینه مستلزم همکاری علوم پایه و بالینی است و لذا طی برنامهریزیهای به عمل آمده در ستاد سلولهای بنیادی، دانشگاههای مختلف وزارت علوم و وزارت بهداشت فعالیتهای مطلوبی را در این راستا آغاز کردهاند.
وی همچنین با تاکید بر علم منتج به ثروت دسترسی دانشگاههای کشور به صنعت و بازار تجارت را جزء اهداف معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برشمرد.
در ادامه، غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان ضمن حمایت از استقرار شرکتهای دانشبنیان در این استان افزود: سعی خواهیم داشت ساختمانی را در سطح شهر برای این امر در نظر گرفته و همکاریهای لازم را در این حوزه به عمل آوریم.
اسماعیل ایدنی، رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز گفت: در تلاش خواهیم بود فعالیت در زمینه سلولهای بنیادی را با راهاندازی شورای سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی افزایش دهیم.
وی در ادامه با اشاره به ظرفیتهای موجود در استان خوزستان جهت شروع فعالیتهای گسترده در زمینه سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی پیشنهاد راهاندازی مرکز جامع تحقیقات سلولهای بنیادی وپزشکی بازساختی را در استان داد.
بهزاد مخملزاده، معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز گفت: برای پیشبرد اهداف علوم سلولهای بنیادی در استان سند جامعی را تدوین و تلاش خواهیم کرد به زودی پروپوزال راهاندازی مرکز جامع تحقیقات سلولهای بنیادی را به ستاد سلولهای بنیادی ارائه دهیم.
بر اساس این گزارش، در ادامه این سفر دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی و هیات همراه ضمن شرکت در نشستی با حضور دانشجویان فعال در حوزه سلولهای بنیادی استان خوزستان به فاصله دانشگاههای کشور از صنعت اشاره کرد و دانشجویان را آیندهسازان حوزه سلولهای بنیادی برشمرد.
حمیدیه همچنین جهش در علوم مختلف به ویژه علوم سلولهای بنیادی را مستلزم فعالیت ارزشمند این قشر جوان برشمرد و بر محصول محور بودن تحقیقات در کشور تأکید کرد.
انتهای پیام
نظرات