مصطفی هنرمندیان در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: سطح زیر کشت گندم آبی و دیم در رامشیر حدود 40 هزار هکتار است که 20 هزار هکتار آن به گندم دیم و 20 هزار هکتار به گندم آبی اختصاص مییابد.
وی افزود: 2500 هکتار جو آبی، 4000 هکتار جو دیم،2000 هکتار صیفیجات، 550 هکتار نخیلات و حدود 1000 هکتار نیز برای سایر محصولات کشاورزی در رامشیر در نظر گرفته شده است.
هنرمندیان تصریح کرد: برنامهریزیهای لازم در این زمینه انجامشده و اکنون نیز در حال برگزاری کلاسهای آموزشی برای کشاورزان هستیم تا آنها را با حوزههای مختلف آشنا کنیم.
وی ادامه داد: کلاسهای آموزشی به منظور ارتقای سطح علمی کشاورزان در خصوص استفاده از کشاورزی حفاظتی، آزمون خاک، تغذیه اراضی و رعایت تاریخ کاشت برگزار میشود.
هنرمندیان عنوان کرد: از 20 مهرماه بحث تهیه زمین و مقدمات کشت پاییزه آغاز میشود و عملیات کشت نیز از 15 آبان در رامشیر آغاز میشود.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به هزینههای کشت که کشاورزان انجام دادهاند، انتظار داریم تا سازمان آب و برق در تاریخ اعلامشده نسبت به تخصیص آب مورد نیاز کشت اقدام کند و در این زمینه نیز رایزنیهای مختلفی انجام دادهایم.
انتهای پیام
نظرات