• پنجشنبه / ۱ مهر ۱۳۹۵ / ۰۱:۳۳
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 95063119409
  • خبرنگار : 71541

با پیام‌رسان‌های داخلی مثل خارجی‌ها برخورد کنید

با پیام‌رسان‌های داخلی مثل خارجی‌ها برخورد کنید

مدیرعامل یک پیام‌رسان داخلی، برخورد دوگانه‌ای که با پیام‌رسان‌های داخلی و خارجی می‌شود را از معضلاتی دانست که موجب می‌شود پیام‌رسان‌های داخلی در کشور شکل نگیرد.

مهدی داوری در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه برخورد دوگانه‌ای که با پیام‌رسان‌های داخلی و خارجی می‌شود، از معضلاتی است که باعث شده پیام‌رسان‌های داخلی در کشور شکل نگیرد، اظهار کرد: برای مثال اصلا برای پیام‌رسان‌های داخلی تبلیغات نمی‌شود، وقتی ما کانال پیام‌رسان خود را در اختیار صدا و سیما برای استفاده خودشان قرار دادیم، چون ایرانی هستیم یک قرارداد میلیاردی جلوی ما گذاشتند، در حالی که تلگرام و اینستاگرام و برخی نرم‌افزارهای خارجی را به راحتی تبلیغ و از آن استفاده می‌کنند.

او با اشاره به تعداد کاربرهای این پیام‌رسان بیان کرد: پیام رسان بیسفون در حال حاضر ۲.۵ میلیون کاربر دارد که حدود یک میلیون و ۲۰۰ کاربرش فعال هستند، یعنی در یک ماه گذشته تراکنش انجام داده‌اند. البته شاید این عدد نسبت به پیام‌رسان‌های خارجی کوچک باشد، اما تلگرام در کشور یک اتفاق بود که سابقه نداشت. تلگرام خط قرمزهایی را شکست که قبلا از نظر قانونی اجازه نداشت.

وی با تاکید بر برخورد دوگانه دولت در برابر پیام‌رسان‌های خارجی و داخلی بیان کرد: یکی از مشکلاتی که ما با دولت داریم این است که می‌گوییم اگر برخوردی با پیام‌رسان‌های خارجی می‌کنید، با نمونه داخلی نیز همان برخورد را بکنید.

داوری با بیان اینکه ما در نسخه‌های اولیه خود کانال را طراحی کردیم، افزود: زمانی که می‌خواستیم آن را ارائه کنیم به دلیل اینکه نوعی نشر محتوا بود به وزارت ارشاد و مراجع دیگر مراجعه کردیم، اما آنها اعلام کردند صرفا کسانی که مجوز نشر برخط دارند می‌توانند کانال داشته باشند، در حالی که تلگرام آمد و راه کانال را برای همه باز کرد و حالا همه می‌توانند کانال بزنند و استفاده کنند.

او همچنین خاطرنشان کرد: آنها هیچ وقت حاضر نشدند که این امتیاز را به نرم‌افزارهای داخلی نیز بدهند. البته با ما صحبت‌هایی را برای حل موانع داشتیم و شورای عالی فضای مجازی نیز کمک بسیاری کرده که این اتفاق بیفتد و ما بتوانیم سرویس‌های خوبی به مردم بدهیم. زیرا ما از نظر تکنولوژیک این پتانسیل را داریم که پیام‌رسانی در حد کیفیت و سرویس پیام‌رسان‌های خارجی داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha