• یکشنبه / ۲۸ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۲:۱۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 95062817448
  • خبرنگار : 71290

خدادادی در گفت‌وگو با ایسنا مطرح کرد؛

راهنمایی و رانندگی برای کاهش تخلفات جاده‌ای اقدامی کند

راهنمایی و رانندگی برای کاهش تخلفات جاده‌ای اقدامی کند

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس معتقد است راهنمایی و رانندگی باید نحوه نظارت خود را به گونه‌ای اعمال کند که ضمن فرهنگ سازی بتواند با ارائه توصیه‌هایی به رانندگی، کاهش آمار تصادفات جاده‌ای را به دنبال داشته باشد.

سلمان خدادادی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به این که مساله تصادفات و تلفات جاده‌ای یکی از معضلات اجتماعی کشور است گفت: بررسی علل و چگونگی این اتفاقات به راهنمایی و رانندگی، کمیسیون‌های عمران و امنیت ملی و سیاست خارجی ارتباط دارد؛ البته کمیسیون اجتماعی مجلس نیز تاکنون چند جلسه با مسئولان مربوطه داشته است.

وی با بیان اینکه  آمار حوادث جاده‌ای، بسیار قابل توجه است، اظهار کرد:‌ فرهنگ رانندگی، وضعیت جاده‌ها و ناهماهنگی‌ تولیدات خودرویی با ساخت و سازهای جاده‌ای از جمله عواملی هستند که بالقوه در وقوع تصادفات و یا بالا بودن آمار تلفات جاده‌ها نقش دارند.

این عضو هیات رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس خاطر نشان کرد:‌ متاسفانه کیفیت ماشین‌هایی که در کشور تولید می‌شود، پایین است، چرا باید مردم تاوان دو شرکت غیررقابتی مثل سایپا و ایران خودرو را بدهند و مجبور باشند که این گونه خوردوها را خریداری کنند در واقع یکی از دلایل تصادفات پایین بودن کیفیت ماشین‌هایی است که تولید می‌شود.

نماینده مردم ملکان در مجلس با اشاره به وضعیت آسیب دیدگان اجتماعی ناشی از تصادفات که یا بی سرپرست شده و یا دچار معلولیت می‌شوند، گفت: وقوع تصادفات آمار آسیب دیدگان اجتماعی را هم افزایش می‌دهد که کمیسیون اجتماعی این مساله را مد نظر  دارد و در این زمینه جلساتی را با راهنمایی و رانندگی و سازمانهای حمایتی از قبیل کمیته امداد امام (ره) و بهزیستی داشته و پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهد.

خدادادی با بیان این که در این زمینه به وزیر کشور در شورای عالی اجتماعی نیز نامه نوشته شده است اظهار کرد: به نظر می‌رسد باید بتوانیم دستگاه‌های ذی ربط به ویژه راه و شهر سازی را مجاب کنیم تا فکری برای مناطق و نقاط حادثه خیر کنند.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس خاطر نشان کرد:‌ متاسفانه راهنمایی و رانندگی به جای این که نظارتش در جهت فرهنگ سازی و پیشگیری باشد، به دنبال مچ گیری است و معمولا در جاده‌ها در نقاطی حضور دارد که به متخلفان فرصت تخلف داده تا بعد با متوقف کردن خودرو جریمه کند، با این شیوه سازی، به فکر زنده بودن مردم نیستم، بنابراین راهنمایی و رانندگی باید بیشتر از مچ گیری به دنبال راهنمایی و ارشاد باشد.

وی در پایان یادآور شد: در این زمینه با توجه به بررسی برنامه ششم توسعه در مجلس از کمیسیون‌های عمران و امنیت ملی نیز درخواست کردیم تا هم در جهت توسعه راههای کشور و مسائل قوانین و یا امنیتی به این موضوع توجه داشته باشند که آنچه تدوین می‌شود نقش بازدارنده داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha