• چهارشنبه / ۲۴ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۰:۰۲
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 95062415095
  • منبع : فضای مجازی

نامه صادق زیباکلام خطاب به سعید مرتضوی

نامه صادق زیباکلام خطاب به سعید مرتضوی

صادق زیباکلام می‌گوید فقط تراژدی کهریزک و رفتار مأموران با بازداشت‌شدگان نیست که همچنان در پرده ابهام قرار دارد، بلکه بسیاری از رویدادهای سال ۸۸ بعد از گذشت هفت سال همچنان در تاریکی‌اند و همچون عذرخواهی سعید مرتضوی بالاخره روزی روشن خواهند شد.

به گزارش ایسنا، «فرارو» نوشت: صادق زیباکلام در نامه‌ای خطاب به سعید مرتضوی، به مسأله عذرخواهی دادستان پیشین تهران از قربانیان کهریزک پرداخته است.

این استاد دانشگاه در این نامه که در اختیار فرارو قرار گرفته، نوشته است:

«بسمه تعالی

جناب آقای سعید مرتضوی

قاضی و دادستان سابق قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران،

با سلام و تحیات، من همیشه درنامه‌هایم از باب احترام سمت و جایگاه مسئولان را می‌نویسم، اما در مورد جنابعالی دقیقاً نمی‌دانم چه عنوانی را باید بکار ببرم؟ من همیشه جنابعالی را بعنوان قاضی مرتضوی معروف می‌شناختم که به اندازه موهای سرش روزنامه، هفته‌نامه، ماهنامه و فصلنامه تعطیل نموده و نویسندگان آنها را هم روانه زندان کرده. شاید هم حق با شما بوده و آنها سزاوار محکومیت بودند.

بگذریم. خبر عذرخواهی‌تان از خانواده‌های قربانیان کهریزک را در رسانه‌ها دیدم. برخی آن را خیلی دیر و برخی هم آن را با انگیزه تأثیرگزاری بر تعیین مجازاتتان می‌دانند.

من اما معتقدم که فقط خداوند سبحان از دل مخلوقاتش آگاهی دارد و ای‌بسا شما واقعا هم به این باور رسیده‌اید که می‌توانستید جلوی اعزام بازداشت‌شدگان اعتراضات سال ۸۸ به بازداشتگاه کهریزک را بگیرید؛ ای‌بسا می‌توانستید جلوی پرپرشدن سه جگرگوشه‌ای را که به جز شرکت در اعتراضات خیابانی جرم دیگری مرتکب نشده بودند، می‌گرفتید.

البته فقط تراژدی کهریزک و رفتار مأموران با بازداشت‌شدگان نیست که همچنان در پرده ابهام قرار دارد. فی‌الواقع بسیاری از حوادث و رویدادهای سال ۸۸ بعد از گذشت ۷ سال همچنان در تاریکی‌اند و همچون عذرخواهی شما بالاخره روزی روشن خواهند شد. البته دنیا خیلی زیباتر می‌شد اگر قاضی مرتضوی‌های آن نه بعد از ۷ سال، بلکه در همان خرداد ۸۸ متوجه می‌شدند. اما و در عین حال هم اگر این چنین می‌شد آنوقت ارزش انسان‌هایی همچون مهاتما گاندی، نلسون ماندلا، محمد مصدق و مهدی بازرگان هیچوقت هویدا نمی‌شد.

ایام بکام باد

صادق زیباکلام

بیست و دوم شهریورماه یکهزار و سیصد و نود و پنج»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۰۶-۲۴ ۱۰:۳۳

کسی که سوار مرکب قدرت شود خطاهای بیشمار کند زیرا قدرت هر انسانی را به غیر از معصوم کر و کور ولال و گیچ و مبهوت می کند . لاکن انتظار از قاضی نباشد که جنایت کند ولی تاریخ شریح قاضی را هم در سینه خود پنهان نموده است. پس نباید از او انتظار عدالت می داشتیم زیرا عاشقان مقام و موقعیت و ثروت حاضرند خیلی ها را در راه رسیدن به منافع خود فدا کنند تا برخی به ایشان بنازند و لاکن بقول فرمایش قران کریم لا یفهمون و لا یشعرون و لا یعلمون.

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۲۴ ۱۳:۳۶

ای کاش ایشان همان روز اول به خطای انجام شده اعتراف و عذرخواهی میکرد نه بعد از این همه سال؛ چرا که جنگ اول به از صلح آخر است ولی آیا کسانی که بر طبل آشوب کوبیدند و خواستند فراتر از قانون بروند و حرف خود را چه حق و چه ناحق از طریق فشار به نظام به کرسی بنشانند به پیامد رفتارشان هرچند هم به حق باشد اندیشیدند ؟ ایشان چرا عذرخواهی نمی‌کنند؟ هیچ حقی بالاتر از حق علی نبود که کتمان شد ولی ایشان برای حفظ دین رسول الله سکوت اختیار کرد تا25سال بعد به ظاهر به حقش رسید ولی ایا ایشان برای بدست اوردن حق شخصی اشان ! باید نظام را به ورطه نابودی میکشیدند وجوانان را به کهریزک روانه می ساختند . اگر ایشان نیز به مولا علی اقتدا میکردند چه بسا الان در کسوت ریاست جمهوری خدمت میکردند و درحصر نبودند همگان رابه مطالعه تاریخ از ازل دعوت میکنیم بدون هیچگونه سوگیری

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۲۴ ۱۸:۲۹

آقای "صادق زیبا کلام" این حرفت یعنی چی؟...شاید هم حق با شما بوده و آنها سزاوار محکومیت بودند